Açıkgöz, Hacıbektaş ve Kozaklı ilçelerini ziyaret ederek belediye başkan adaylarına destek istedi.

'Hacıbektaş'ta Değişim Vakti'

İlk olarak Hacıbektaş’ı ziyaret eden Açıkgöz, “31 Mart'ta Hacıbektaş'ımız belediye başkan adayımız Şenay Gök'e destek verecek ve Pirimizin ilçesi hak ettiği ak hizmete kavuşacaktır. Kültür Başkenti Hacıbektaş'ımız için Şenay Gök'ün verdiği her söz AK Parti'mizin sözüdür ve yerine gelecektir.” dedi.

“Sağlık turizmimizin kalbi Kozaklımızdayız”

Daha sonra Kozaklı teşkilatını ziyaret eden Açıkgöz, “AK kadrolar olarak Kozaklımıza sera, ısınma, alt-üst yapı, hastane ve sıcak asfalt müjdemizi veriyoruz. Belediye başkan adayımız Akif Kabukçuoğlu’na 31 Mart’ta desteklerinizi bekliyoruz, Kozaklı hasret kaldığı ak belediyeciliğe, gönül belediyeciliğine kavuşacak.” diye konuştu.

Hastane ziyareti de yapan Açıkgöz, ‪“Hastanemizde tedavi gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ileterek, emeklerini esirgemeyen fedakar sağlık çalışanlarımıza da şükranlarımızı sunuyoruz. Jeotermal sularıyla, modern konaklamasıyla Kozaklımızı sağlık turizminin başkenti yapmaya kararlıyız. 31 Mart’ta adayımız Akif Kabukçuoğlu ile ak belediyeciliğe Allah’ın izni, hemşerilerimizin desteğiyle kavuşacak modern Kozaklımızı birlikte inşa edeceğiz.” şeklinde konuştu.