AK Parti Nevşehir belediye başkan adayı Rasim Arı, 31 Mart yerel seçimlerine 25 gün kala halkıyla kucaklaşmaya devam ediyor. Vatandaşlarla buluşan ve esnafları ziyaret eden Arı, hem halkın isteklerini dinliyor, hem de yeni dönemde yapacağı hizmetlerle ilgili halkın görüşlerini alıyor.

Esnaf ve vatandaş buluşmalarına aralıksız devam eden Arı, ziyaret esnasında hoş sohbetler gerçekleştirirken esnaflar ise Arı'yı 'gönüllerin başkanı' diye nitelendirdi.

31 Mart yerel seçimler öncesi heyecan günden güne artarken seçime 25 gün kala, Nevşehirli her kesimden ilgi gören Arı, ofis çalışmaları ile birlikte esnaf ve vatandaş ziyaretlerine durmaksızın devam edeceğine dikkat çekerek, "Halkımız neredeyse biz orada olacağız. Nevşehir'i ben değil tüm halkımızla birlikte, beraber yönetip sorunları birlikte çözeceğiz." dedi.

Sanayide, okulda, sokakta, statta, evlerde, iş yerlerinde partili partisiz 7'den 77'ye her kesimin bağrına bastığı Arı, "Halkımızla iç içeyiz. Gördüğümüz ilgi alaka ve kalabalık bizlerin doğru yolda olduğu gerçeğini bir kez daha gözler önüne seriyor. Bu güç ve destek arkamızda olduğu sürece inşallah 31 Mart akşamı bizler için bayram olacaktır." diye konuştu.

“İşimiz, gücümüz hizmet”

Arı, “Bugüne kadar Nevşehir için birçok hayal kurduk, halkımızın sorunlarını gidermek ve Nevşehir'i ülkemizin parlayan yıldızı haline getirebilmek için kısa zamanda çok iş yapmamız gerekiyor. Önümüzdeki 5 yılda 15 yıllık hizmeti Nevşehir’e getirme niyeti içindeyiz. Rabbim inşallah bunun için gayret gösterebilme fırsatını bize verir ve şerefli milletimizin hizmetkârı oluruz.” şeklinde konuştu.

“Hep birlikte büyüyeceğiz”

Vizyoner belediyecilikle Nevşehir'i her alanda hak ettiği değere kavuşturacaklarının altını çizen Arı, şöyle konuştu: “Nevşehir'i herkesin huzur içinde yaşadığı, esnafın her sabah dükkanını mutlulukla açtığı, yarınımız olan gençlerin iyi eğitim alabildiği, turizm ve sanayi yatırımları ile gelir sıkıntısı olmayan, canlı ve yaşanabilir bir merkez haline getirmek istiyoruz.”