Sesi ve mütevazı kişiliğiyle bir çok insanın beğenisini kazanan ünlü şair Dursun Ali Erzincanlı ile Kanal 7’de yayınlanan Gündüz Gece programının başarılı sunucusu ve Türk Halk Müziğinin sevilen sanatçısı Kürşat, gönül dostları AK Parti Nevşehir belediye başkan adayı Rasim Arı ile seçim çalışmalarına katıldı.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz'ın da eşlik ettiği ziyarette çeşitli meslek dallarında faaliyet gösteren esnafları işyerlerinde ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundular.

Dursun Ali Erzincanlı ve Kürşat ile Nevşehirli esnafların gönüllerine dokunan Arı, ziyaretlerinde vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılandı.

Esnaflarla kısa süreli sohbetler de yapan Rasim Arı ve beraberindeki heyet, esnaf ziyaretleri sırasında vatandaşlarla da sohbet etti.

Bu akşam Saat: 19.00 da Kapadokya Kültür Merkezinde düzenlenecek "Gönül Muhabbethanesine" tüm Nevşehir halkını davet eden Dursun Ali Erzincanlı, yaptığı açıklamasında;  “Kendisini yakinen tanıdığım bildiğim inandığım ve güvendiğim bu yürekli insan Rasim Arı, tüm donanımı, tecrübesi ve geniş çevresi ile memleketine ve hemşehrilerine büyük hizmetler yapacak, büyük eserler kazandıracaktır.  Biz de değerli dostumuza destek için Nevşehir'deyiz. Yolu açık olsun. Allah yardımcısı olsun." dedi.