Seçime bir hafta kala azaları ve gönül dostları ile bir araya gelerek son istişarelerini yapıp bir basın açıklamasında bulunan Yüncü, şu ifadelere yer verdi:

“Bilindiği üzere bundan birkaç ay önce resmi başvurumuzu duyurduk ve o günden bugüne çalışmalarımıza hız kesmeden, yağmur çamur, soğuk sıcak demeden devam ettik. Halkımız ve mahallelilerimiz tarafından karşılaştığımız teveccüh karşısında çok mutlu olduk. Beklentilerin karşılandığı tepkisi ile yanıt aldık. Biz çarşıda pazarda muhtar aratmayacağız, herkes bize gece gündüz dilediği zamanda ulaşma kolaylığı bulacak. Biz günlük 100’ün üzerinde daire gezdik, halkımızın sorunlarına hakimiz. Bu sorunlar doğrultusunda bazı projeler geliştirdik.”

Projelerini açıklayan Yüncü, şöyle devam etti: “Yardıma ihtiyacı olan aileleri tespit edip eşit derecede yardım dağıtmak. İçinde çeşitli meslek edindirme kursları vs. sosyal aktivite alanları. Açık semt pazarı. Mahallemizin park ve yürüyüş yolları ile güzelleşmesini sağlayıp o parklara ağaç ve çiçek tarzında yeşil alan yaptırıp çocuklarımıza doğa sevgisini aşılamak. Mevcut yeşil alanı 2 katına çıkarmak. Başı boş sahipsiz çeşitli sokak hayvanlarının toplanması ve barınaklarda yaşamlarını sağlatmak. Muhtarlığımıza gelen çeşitli tebligat ve ihbarların kısa sürede ilgili sahiplerine ulaşmasını sağlamak ve buradan doğan mağduriyetlerin önüne geçmek.

Bu ve bunun gibi bir sürü projemizi hayata geçirmek sadece deneyim-tecrübe-vizyon çözümlemesi ile tarafımızca faaliyete geçecek. Çok yakında mahallemiz hak ettiği hizmete ve güzelliğe Allah’ın izni ve milletimizin isteği ile kavuşacaktır.

Aza Kadrosu:

Kadir MEŞECİ (ESNAF )

Bahtiyar DOĞAN ( DOĞANIN LEZZETİ - ESNAF)

Adnan ÇALIŞKANER ( ESNAF – ALTINÖKÇE BRANDA)

Hüseyin TUNÇ ( EMEKLİ HAKEM – MEMUR )

Savaş Yusuf CERİT (TURİZMCİ – İNCİ TUR )

Ayşe PASLANMAZ ( RADYO 50 – ŞAİR- YAZAR)

Meryem YALÇIN (İŞLETMECİ – HUKUKÇULAR KONAĞI)

Yunus IRMAK ( CAN SİGORTA – ESNAF )