AK Parti Nevşehir belediye başkan adayı Rasim Arı, İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Milletvekili Yücel Menekşe, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz,  parti yöneticileri, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi adayları ile birlikte esnaf ve ev ziyaretlerinde bulunarak, seçilmesi halinde gerçekleştireceği projeler hakkında bilgiler verdi.

Sabah saatlerinde başlayan ziyaretlerde Lale İşhanı ve Yaylaklı İşhanı ile Belediye Caddesi esnafı tarafından büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılanan Arı, tek tek işyerlerini ziyaret ederek, esnafın hal hatırını sorup, 31 Mart yerel seçimleri için destek istedi.

Arı, tüm Nevşehir'i kucaklayan bir meclis listesi oluşturduklarını belirterek, “Biz Nevşehir'i seviyoruz. Bu kentin havasını soluyan, suyunu içen bir evladıyız. Hiç kimseyi ötekileştirmeden herkesin başkanı olacağım. Hayallerimizi süsleyen Nevşehir'i barış ve kardeşlik kenti haline getirmek için tüm hemşehrilerimizi kucaklayacağız.” diye konuştu.

Kentin sorunlarını ve çözüm yollarını bildiklerini, 31 Mart’ta vatandaşların vereceği destekle seçimi kazanmaları halinde vakit geçirmeden gönül belediyeciliğini hayata geçirmek için işe koyulacaklarını dile getiren Arı, “Çocuklarımıza güvenli, huzur içinde ve yaşanılır bir kent bırakmak için hepimize büyük görevler düşmektedir. Sizlerden tek isteğimiz çocuklarımız ve geleceğimiz için sandığa giderek, oylarımıza sahip çıkmanızdır. Bizlere düşen bu kentte barış ve kardeşliği en üst seviyede hakim kılarak gece gündüz demeden çalışmaktır. İnanıyor ve güveniyorum ki 31 Mart’ta bu güvenimiz boşa çıkmayacak, halkımızın özlemini çektiği, hayalini kurduğu gönül belediyeciliği bu kentte hayata geçirmek için hep birlikte çalışacağız. Yeter ki, buna inanalım, birlik olalım, beraber olalım.” şeklinde konuştu.

Arı evleri ziyaret ediyor

Arı, esnafı ziyaretinin ardından akşam saatlerinde de Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Yeni TOKİ'de ev ziyaretinde bulunarak, görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretlerinde çocuk ve gençlerin büyük sevgisine mazhar olan Arı, “Yarınımız gençlerimiz ve çocuklarımız için birbirinden önemli projeleri hayata geçireceğiz" dedi.

Arı, "Halkımızla iç içeyiz. Gönül gönül, ‪hane hane ev ziyaretlerimizde bu akşam Terminal TOKİ'de hemşehrilerimizin gönlüne ve evine konuk olduk. Taleplerini dinlemeye devam ediyoruz. Vatandaşımızın bütün isteklerini yerine getirmek için gayretle çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Kendisine yoğun sevgi gösterisinde bulunan ev sakinlerine hitap eden Arı, “Ben insanları seviyorum. İnsanlara faydalı olmayı, dertleri ile dertlenmeyi seviyorum. Kimisi çok para kazanınca, mal mülk sahibi olunca mutlu olur, ben insanlara hizmet edince mutlu oluyorum. Nevşehir'de tarafıma gösterilen ilgi ve alaka beni çok mutlu ediyor. Tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Biz hep birlikte olduğumuzda aşılamayacak hiçbir engel yoktur. Ve‪ ‪'Bu memleket bize emanettir. Mümin ile münafık arasındaki 3 temel farktan biri emanet bahsidir. Biri korur, diğeri ihanet eder. Biz emanetin koruyucusu olmaya talibiz.' dedi.

Çocuklar için müjdeler

Arı, ailesiyle birlikte kendisini dinlemeye gelenler arasında yer alan çocuklar için de müjdeleri olduğunu söyledi

Arı, şöyle konuştu: “Nevşehir'in yarını siz çocuklarımız için de birçok projelerimiz olacak. Sizler geleceğimizsiniz, umudumuzsunuz. Çocuklar en kıymetli varlıklarımızdır. Sizler için her şeyi düşündük. Tüm çocuk oyun parklarımızda güvenlik kameraları olacak. Çocuklarımız mavi ve yeşilin içinde büyüyecek. Kültür, sanat ve sportif etkinliklerle yetişecek. Onların bilgiye erişimini daha yoğun olarak sağlayacağız. Özel çocuklarımız için de tüm engelleri birlikte kaldıracağız. Tüm bu çabamız, çalışmalarımız sizler için olacak."

Arı, Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret etti

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret etti.

Oda Başkanı Mehmet Ergin ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı’ya il başkanı M. Rauf Yanar, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odasına bağlı üyelerinin sorunlarını Rasim Arı’ya aktaran ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ergin, seçim gezilerinden dolayı yorgun düşen ve şekeri yükselen Arı ve ekibine tatlı ikramında da bulundu.

Nevşehir’in mezbaa sorununa en kısa sürede el atacaklarını söyleyen AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, 1 Milyon 100 Euro maliyetli yeni mezbahaneyi Temmuz ya da Ağustos ayları gibi faaliyete geçirmeyi planladıklarını söyledi.