Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Gül, meclis üyeleri Metin Vural ve Fatih Tekeç tarafından karşılanan Açıkgöz, ilk olarak Acıgöl Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti. 

Açıkgöz, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş’tan, ilçede yapılan çalışmalar ve 2021 yılında yapılması hedeflenen projeler hakkında bilgi aldı.

Başkan Ertaş, Milletvekili Açıkgöz'ün ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, belediye hizmetlerinin yürütülmesi noktasında ilçeye verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Açıkgöz, daha sonra Belediye Başkanı Ertaş ile birlikte Acıgöl esnaf ve vatandaşlarını ziyaret etti.

Açıkgöz, esnaf ve halkın taleplerini dinledi.

Açıkgöz, ‘Gönül Seferberliği’ kapsamında Acıgöl'den sonra sırasıyla Karapınar ve Tatlarin beldesi ile Karacaören köyünü ziyaret etti.

Açıkgöz, "Gönlünü vermedikçe gönül bulamazsın diyerek gönüllere dokunmaya devam ediyoruz. Dün Derinkuyu ilçemizi ziyaret etmiştik bugün de Acıgöl ilçesinde kıymetli hemşehrilerimizin taleplerini dinlemeye, sorunlarını çözmeye devam ediyoruz. Başlattığımız Gönül seferberliği kapsamında;  "Rekorlar ilçemiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sevdalısı Acıgöl’ümüzü, Karapınar Beldemizi, Tatlarin Beldemizi, Karacaören köyümüzü, İl Genel Meclis Başkanımız Gürbüz Dinç, Gençlik Kolları Başkanımız Furkan Türker, İl Özel İdare Genel Sekreterimiz Kamil Duru, Acıgöl İlçe Başkanımız Ramazan Gül, Nevşehir Tarım ve Orman İl Müdürümüz Okan Yılmaz, Acıgöl Belediye Başkanımız Ercan Ertaş, Acıgöl İl Genel Meclisi üyelerimizle beraber ziyaret ettik. İfade etmek isterim ki “AK Parti, bir yerel yönetimler hareketidir.” Bu kutlu yürüyüş, 1994 yılında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kazandığı zafer ile başladı. Yalnızca belediye hizmetlerinde değil, kültürde, sağlıkta, eğitimde kısacası sosyal alanda her anlamda özgün ve farklı bir anlayış geliştirildi. Vatandaşımızın tüm derdi, bizim derdimiz oldu. İşte bu anlayışın adı sosyal belediyeciliktir. AK Parti’nin kurulması ile taçlanan bu anlayış, liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde tüm Türkiye’de devam ediyor.” dedi.