AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divan Üyesi ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Avanos ilçesine bağlı Özkonak beldesi ile Topaklı, Sarılar, Paşalı ve Üçkuyu köylerini ziyaret etti.

Açıkgöz, Özkonak Beldesini ziyaret etti

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ü Özkonak belde ziyaretinde Belediye Başkanı Abdülkadir Macit karşıladı.

Ziyarette Açıkgöz'e, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru, TKDK Nevşehir İl Koordinatörü Emrah Şenoğlu, AK Parti Avanos İlçe Başkanı Fatma Parmaksız ve partililer eşlik etti.

Milletvekili Açıkgöz ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada; “AK Parti Avanos teşkilatımızla birlikte tarihî beldemizi ve Özkonaklı hemşerilerimizi ziyaret ederek, Sevdamız Nevşehir’imizde gönül yolculuğumuza devam ediyoruz. AK kadrolarımız hep birlikte çalışıyor, Nevşehir’imiz gelişmeye, güzelleşmeye devam ediyor.” dedi.

Açıkgöz, Sarılar köyünü ziyaret etti

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün sonraki durağı Sarılar köyü oldu.

‪Açıkgöz; “Muhtarlığımızda, hemşerilerimizle bir aradayız. ‪İlk günkü aşkla, durmadan 18 yıldır Gönül Seferberliği köy köy, sokak sokak ‘gayret’ ile devam ediyor. Gelişen, büyüyen, daha da güzelleşen Nevşehir, Güçlü Türkiye için durmak yok yola devam.” dedi.

Açıkgöz, Topaklı Bölge Trafik Amirliğini ziyaret etti

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Topaklı Bölge Trafik Amirliğini ziyaret ederek görevli personelle bir süre sohbet etti.

Açıkgöz; “Avanos ilçemizdeki ziyaretlerimize devam ederken emektar polislerimize hayırlı görevler diledik. ‪Vatandaşlarımızın emniyeti, mal ve can güvenliği için gece gündüz demeden çalışan emniyet personellerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

Açıkgöz, Paşalı ve Üçkuyu köylerini ziyaret etti

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, ziyaretlerine Paşalı ve Üçkuyu köyleri ile devam etti.

Milletvekili Açıkgöz; “Ziyaretlerimize Paşalı ve Üçkuyu köylerimizle devam ediyoruz. ‪Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 18 yıldır AK Parti olarak milletimizin huzuru, refahı, sağlığı, mutluluğu ve Güçlü Türkiye için çalışıyoruz. Üreten, gelişen Nevşehir’imiz için TKDK Proje destekleri ve tarımda alternatif ürünlerle ilgili hemşerilerimizi de bilgilendirmeye devam ediyoruz.” dedi.

Açıkgöz, Kalaba'da TKDK destekli bir işletmede incelemelerde bulundu

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Kalaba beldesinde TKDK destekli uluslararası düzeyde bir işletmede incelemelerde bulundu.

Milletvekili Açıkgöz burada yaptığı açıklamada; “TKDK Nevşehir destekli uluslararası düzeyde işletmemizi hazirunumuzla ziyaret ettik. ‪Üreten, gelişen, büyüyen Nevşehir için emek veren, şehrimize-ülkemize katma değer sağlayan tüm hemşerilerimizin destekçisi olmaya devam edeceğiz. Sevdamız Nevşehir.” dedi.