Açıkgöz, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor

AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, partisinin İl Başkanlığında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, TBMM çalışmalarının ardından bu sabah saatlerinde Nevşehir’e geldi. Nevşehir’de bir dizi gezi ve incelemelerde bulunan milletvekili Açıkgöz daha sonra ise AK Parti İl Başkanlığına geçerek burada vatandaşlarla buluşma geleneğini sürdürdü.

Açıkgöz yaptığı açıklamada, “Sevdamız Nevşehir’imizde kadirşinas hemşerilerimizle AK Parti İl Başkanlığımızdaki haftalık olağan buluşmalarımıza, istişarelerimize, çözüm üretmeye ilk günkü aşkla gönül seferberliğimize devam ediyoruz.” dedi.

Açıkgöz, Devlet Hastanesi çevresi sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi

AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Şifa Meydanı ve Devlet Hastanesi çevresinde ki sıcak asfalt serimi yol çalışmalarını yerinde inceledi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru, Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yücel Şal, Destek Hizmetleri Başkanı Mehmet Güçlü ile birlikte yapılan asfalt yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgiler aldı.

Milletvekili Açıkgöz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Nevşehir Devlet Hastanesi kampüsümüzün altyapısı Nevşehir Belediyesi, sıcak asfalt çalışması İl Özel İdaresi işbirliği ile gerçekleştirildi. Sevdamız Nevşehir’imizde değişim rüzgarı güzelleştirerek devam ediyor. ‪Teşekkürler; ‪ AK kadrolarımız, Rasim Arı Başkanım, İl Özel İdaremiz.” dedi.

Açıkgöz'den Hacı Mustafa ve Türkan Öbekli Diyaliz Merkezine ziyaret

AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Hacı Mustafa ve Türkan Öbekli Diyaliz Merkezi’ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Ziyarete; Sağlık İl Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yücel Şal, Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru, Destek Hizmetleri Başkanı Mehmet Güçlü eşlik etti.

Diyaliz Merkezinde hastalarla yakından ilgilenen ve hastalara geçmiş olsun temennisinde bulunan Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, onlarla sohbet ederek, hatırlarını sordu, istek, dilek ve taleplerini dinledi.

Milletvekili Açıkgöz, daha sonra Diyaliz Merkezi birimlerini gezerek, Sağlık İl Müdürü Dr. Rahim Ünlübay ve doktorlarından çalışmaları, ünite ve hastalar hakkında bilgiler aldı.

Diyaliz merkezinde örnek teşkil edecek modern nitelikte bir hizmetin sunulduğunu vurgulayan Milletvekili Açıkgöz; "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 18 yıldır her alanda olduğu gibi sağlık alanında da marka hizmetlerimizi modern ve güçlü sağlık altyapısı ile Diyaliz Merkezimizde de Sevdamız Nevşehir’imize sunmaya devam ediyoruz. ‪Hayırsever Öbekli ailemize teşekkür ediyoruz. Diyaliz merkezimizde tedavileri devam eden hemşerilerimize de acil şifalar diledik." dedi.

Açıkgöz'den Cami yaptıracak aileye teşekkür ziyareti

AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Kapadokya Havalimanı içerisine cami yaptıracak olan hayırsever Sarkmaz ailesini ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Nevşehir Kapadokya Havalimanımız içerisine cami yaptıracak hayırseverlerimiz Zeki Sarkmaz, Fatma Sarkmaz hemşerilerimize ziyaretimizde hayırda yarıştıkları için şükranlarımızı sunduk. Sevdamız Nevşehir’imiz için gece gündüz demeden çalışmaya, gönül seferberliğimize devam.” dedi.