Nevşehir´de son zamanlarda sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerin yanı sıra, halkın düğününde, sünnetinde, eğlencesinde, cenazesinde sıkça yanında gördüğü isim AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz.

Meclisin çalışmalarına ara vermesiyle birlikte hemen hemen her gün Nevşehir´in, ilçe, kasaba ve köylerini gezen, sorunları yerinde tespit edip çözüm üreten isim olan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz özellikle sivil toplum kuruluşlarına olan yakınlığı ile de dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde TBMM Başkanının Nevşehir ziyaretinde en ön safta olan, birlik Vakfının Nevşehir´de her geçen gün daha etkin çalışmalarda bulunmasına büyük katkı sağlayan isim olan Vekil Açıkgöz, bu yıl yeniden profesyonel lig umutlarının yükseldiği Nevşehir Spor´a olan yakınlığı ile de dikkat çekiyor.

Türkiye Büyük Millet Meclisi katip üyeliği nedeniyle de Nevşehir´i mecliste en üst düzeyde temsil eden isim olan AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz´ün son dönemlerdeki etkin siyasetinin ardından önümüzdeki dönemlerde daha üst düzey görevlere getirilmesi de bekleniyor.