Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ile Kozaklı ilçesini ziyaret eden Milletvekili Açıkgöz, devam eden yatırımları yerinde inceledi.

Milletvekili Açıkgöz, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; “Kahraman milletimizin lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Sevdamız Nevşehir için çalışmaya devam ediyoruz. Kozaklı’mızda İl Genel Meclis Başkanımız Gürbüz Dinç, İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Kamil Duru, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Muhsin Özdemir, Kozaklı İlçe Başkanımız Orhan Uçar, Kozaklı Belediye Başkanımız Akif Kabukcuoğlu ile Kozaklı Kapalı Spor Salonu tadilatında, KYK’ya devredilen yurt binasında ve NEVJET’te incelemelerde bulunduk.

Kozaklı’mızda Doyduk Köyümüzü, Doyduk Barajımızı ve Kalecik Köyümüzü ziyaretimizde, hemşerilerimizle-çiftçilerimizle hasbihal ettik.

Köylerimizden, beldelerimize; ilçelerimizden, il merkezimize kadar büyüyen, gelişen, üreten Sevdamız Nevşehir için gece gündüz demeden AK kadrolarımızla gayretle, samimiyetle milletimizin emrinde çalışmaya devam edeceğiz. Bizler çalışacağız yine Nevşehir kazanacak; Türkiye kazanacak.” dedi.