AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Kozaklı ilçesini ve köylerini ziyaret ederek İl Özel İdaresi ekipleri tarafından yapılan yol çalışmalarında incelemede bulundu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz köy ziyaretlerinden sonra Kozaklı Kaymakamı Samet Öztürk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Açıkgöz’e ziyaretlerinde İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru, AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Orhan Uçar, Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu, Kozaklı İl Genel Meclis Üyeleri Atilla Şen ve Özdemir Şimşek eşlik etti.

Milletvekili Açıkgöz ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada; “Kozaklı’mız Hak Ettiği Değere Kavuşuyor. AK kadrolarımız çalışıyor, Kozaklı’mız hak ettiği değere ve hizmete kavuşuyor. İl Genel Meclis Başkanımız Gürbüz Dinç, İl Özel İdare Genel Sekreterimiz Kamil Duru, AK Parti Kozaklı İlçe Başkanımız Orhan Uçar, Kozaklı Belediye Başkanımız Akif Kabukçuoğlu, Kozaklı İl Genel Meclis Üyelerimiz Atilla Şen ve Özdemir Şimşek ile birlikte; Kızılkoyunlu, Yabanlı Mahallelerimiz ve Karahasanlı köyümüzde ziyaretlerde bulunduk. İl Özel İdaremiz aracılığı ile Kızılkoyunlu, Yabanlı Mahallelerimize ve Kanlıca Köyümüze yapılan yol çalışmalarını yerinde inceleyip, saha ekiplerimize kolaylıklar diledik. Ardından Kozaklı Kaymakamımız Samet Öztürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Sevdamız Nevşehir. Her şey Kozaklı için.” dedi.