AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir İl Başkan Adayı Ali Kemikkıran, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan ve AK Partili yöneticilerle birlikte 22 Şubat 2021 Pazartesi günü saat 12.30’da yapılacak olan AK Parti Nevşehir 7. Olağan İl Kongresi öncesinde Damat İbrahim Paşa Kapalı Spor Salonundaki hazırlıkları yerinde inceledi.

Milletvekili Açıkgöz yaptığı açıklamada; “İl Kongremizin yapılacağı Damat İbrahim Paşa Spor Salonumuzdaki hazırlıklarımızı teşkilatımızla inceledik. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans yöntemiyle katılacağı AK şölenimize, 7. Olağan İl Kongremize tüm halkımız davetlidir.” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferans yöntemiyle katılacağı Nevşehir 7. Olağan İl Kongresine Genel Başkan Yardımcısı Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaarslan, 24.dönem Samsun Milletvekili geçmiş dönem Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile 27.dönem İstanbul Milletvekili ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Halis Dalkılıç da katılacak.