AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, “Terörle Mücadele ve Bölgesel Bağlantılılık” konulu “3. Parlamento Başkanları Toplantısı” açılış resepsiyonuna katıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz, yaptığı açıklamada; “Terörle Mücadele ve Bölgesel Bağlantılılık” konulu “3. Parlamento Başkanları Toplantısı” açılış Resepsiyonu TBMM Başkanımız Mustafa Şentop’un ev sahipliğinde gerçekleşti. Resepsiyona Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile konuk ülke parlamento başkanları ve heyetleri katıldı.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katılımcılara hitaben açılış ve terörle mücadele konulu konuşmasında, “Biz Türkiye olarak PYD/YPG’ye karşı attığımız bu adımı asla durdurmayacağız. Bizim bu mücadelemiz Kürtlerle değil, bu mücadelemiz terör örgütleriyledir. Kuzey Irak ve Suriye'de yürüttüğümüz terörle mücadele operasyonları asla bu ülkelerin toprak bütünlüğü ve egemenlik haklarını hedef almıyor. Kim ne derse desin attığımız bu adımı durdurmayacağız. Şimdi biz kendi göbeğimizi kendimiz kesiyoruz. Artık geri adım atmayacağız.” dedi.