AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz: "31 Mart seçimlerinde de milletimizin yine gönlüyle, oyuyla ve duasıyla yanımızda yer alacağına inanıyoruz. Sandıklara da hep birlikte sahip çıkacağız. Çünkü̈ sandıklar, milletimizin iradesi ve emanetidir. Bir ve beraber olacağız, milletimiz kazanacak; Türkiye kazanacak" dedi.

İşte AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz'ün “Beka Seçimi” başlıklı o yazısı:

Beka Seçimi

“Baharın müjdecisi bugünlerde güçlü Türkiye’nin de müjdecisi olacak 31 Mart seçimlerine de sayılı günler kaldı. Belki birilerinin aklına gelebilir, ‘Neden bu kadar önemli bu seçim?’ çünkü bu seçim Türkiye’nin şahlanışına ivme kazandıracak, bir beka seçimidir. Ellerini ovuşturarak Türkiye’nin sendelemesini bekleyenler daha çok bekleyecek. Bunu söylerken tüm öngörülerden uzak, milletimizin gerçekliği ile dile getiriyoruz.

Türkiye hem içeride hem de dışarıda güçlü olmaya, güçlü kalmaya ve sürekli güçlenmeye mecburdur. Yerimizde saydığımız gün, gerilemeye başladığımız gün olur. Milletimizle el ele gönül gönüle olarak, milletimizin üzerinde fani bir irade tanımayarak demokrasimizi ileri taşıdık. Güçlü ekonomimiz sayesinde dış kaynaklı saldırılara göğüs gerdik. Hain tuzakları, kara oyunlarını, karanlık planlarını adım adım aşarak geleceğimizi aydınlatmanın gayreti içerisinde olduk.

Ana muhalefetin çöp, çukur, çamur, yokluk, yoksulluk, yolsuzluk, haksızlık, hukuksuzluk, kavga, kaos, kutuplaşma, beceriksizlik, başarısızlık ve yıkım ittifakından aziz milletimiz çok çekti.

Üç beş oy fazla alabilmek uğruna terör örgütlerinin siyasi uzantılarıyla kol kola seçimlere hazırlandılar. Milletin sinesi ihanete izin vermez, bunu hesap edemediler.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemizi dünyanın en büyük on ekonomisinden biri yapmanın gayretini gösteriyoruz. İnsanımızın helal kazancını, işini, aşını büyütmenin çabası içerisindeyiz. AK Parti hükümetleri olarak son 16 yılda laf değil icraat ürettik, çözüm yollarını geliştirdik, Türkiye’yi 3,5 kat büyüttük. Türkiye’nin 36 milyar dolar olan ihracatını şu anda 168 milyar dolar ihracat hacmine ulaştırdık. Bunları yaparken bir yandan da IMF’ye olan 23,5 milyar dolar borcumuzu Mayıs 2013’te bitirdik; çok şükür IMF defterini kapattık. Türkiye’nin IMF’ye borcu-derdi kalmadı.

Kalkınma yerelden başlar. Yerel yönetimler kalkınma modelimizin temelini oluşturmaktadır. Şehirlerimizin hedeflerini, ihtiyaçlarını, büyüme alanlarını belirledik, geleceğe güvenle yürüyeceği vizyonlarını çizdik. Belediyecilik anlayışımızda; şehri tutkuyla sevmek, zaman ve mekân mefhumu olmadan gece-gündüz demeden çalışmak, koşmak, koşturmak, çözmek, üretmek vardır. Milletimizin takdirleriyle seçilmiş/seçilecek şehri eminlerimiz, ailesinden, sevdiklerinden fedakârlık yapmayı, milletimize hizmetkâr olmayı kendilerine düstur edinmişlerdir.

Gezi olayları, FETÖ’nün 17-25 Aralık darbe girişimi, terör örgütlerinin çukur eylemleri, DEAŞ’ın saldırıları, 15 Temmuz hain darbe girişiminde milletimizle hemhal olarak, bir ve beraber şekilde, vesayetle mücadele ettik. Bu sayede Türkiye’yi bölgesinin ve dünyanın en itibarlı ülkelerinden biri hâline getirdik.

31 Mart Yerel Seçimlerinde milletimizin zaferiyle Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştırmak, bölgesinde ve dünyada daha güçlü hâle getirmek için millet iradesini en verimli şekilde değerlendirmek istiyoruz. Cumhur İttifakı ile millet iradesi tescillendi. Güçlü Türkiye hedeflerimizden bir an olsun geri adım atmadık, atmayacağız. Bu seçimlerde beldelerimize, ilçelerimize, illerimize belediye başkanları seçmenin yanında, milletimizin eliyle ülkemizin bekasını tayin edeceğiz. Milletimiz mecburiyetten değil memnuniyetten AK kadrolara oy verecektir. Verdikleri her oyun karşılığı hizmet olarak, yatırım olarak, icraat olarak yine milletimize dönecektir. Belediye hizmetlerinde çıtayı yükseltmenin, hedefleri artırmanın, gönüllere dokunmanın çabası içerisindeyiz. ‘Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz, şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde.’ diyen Ziya Paşa gibi yapılan hizmetler milletimizin takdirindedir. 1994 ruhuyla İstanbul’da başlattığımız yerel kalkınma hamlesi ruhuyla Türkiye’yi 81 vilayeti ile topyekûn kalkındırmanın, modernize etmenin çabasında olduk. AK Parti belediyeciliğinde tevazu, samimiyet ve gayretle ‘memleket işi, gönül işi’ diyerek, yerel yönetimlerde yeni ufuklar açtık.

31 Mart seçimlerinde de milletimizin yine gönlüyle, oyuyla ve duasıyla yanımızda yer alacağına inanıyoruz. Bu kutlu davayı yüceltecek, el birliğiyle yükseltecek 2023, 2053, 2071 hedeflerine hep birlikte ulaştıracağız. Sandıklara da hep birlikte sahip çıkacağız çünkü sandıklar, milletimizin iradesi ve emanetidir. Bir ve beraber olacağız, milletimiz kazanacak; Türkiye kazanacak.”