AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Yozgat aday tanıtım toplantısı dönüşünde Ürgüp ilçesini ziyaret ederek AK Parti Seçim İrtibat Bürosundaki hazırlıkları inceledi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamada; “Yozgat Aday Tanıtımı dönüşünde Ürgüp ilçemizi ziyaret ettik. Ürgüp seçim büromuzun açılışı için hazırlıklarımız son hızıyla sürüyor. Ürgüp, AK Belediyeciliği her zaman hak ediyor. Eşsiz güzelliklerin diyarı Ürgüp 31 Mart’ta Mehmet Aktürk ile yoluna devam etmeye hazırlanıyor” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, daha sonra Nevşehir Belediyespor ile Yomraspor arasında oynanan TFF 3. Lig mücadelesini izlemek üzere Nevşehir Gazi Stadına geçti.

Görsel Şölen Başladı

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, TFF 3. Lig 1.Gurupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor-Yomraspor maçını Nevşehir Belediyesporlu taraftarlar ile birlikte izledi.

Milletvekili Açıkgöz; “Başarılar Nevşehir Belediyespor. ‪Sevdamız Nevşehir Belediyespor’umuzu her yerde, her şartta, her zaman hem gönülden hem de tribünden desteklemeye devam ediyoruz. Plaka 50 Şampiyon Belli” dedi.