Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday adayı Av.Mahmut Sami Uluer’i ağırladı. Nevşehir tarım ve hayvancılığının genel hatlarıyla masaya yatırıldığı ziyarette Uluer, 7 Haziran 2015 genel seçimleri öncesi aday adaylığı süreci ve çalışmaları hakkında Salaş`a bilgiler verdi.

Uluer`e Nevşehir Milletvekilliği Aday Adaylığı sürecinde başarılar dileyerek sözlerine başlayan Salaş, ”Nevşehir`de uzun yıllar tanıdığımız, bir arkadaşımızsınız. Çalışmalarınızı basın kanalıyla yakından izliyoruz. Sürecin Nevşehir ve şahsınıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday adayı Av. Mahmut Sami Uluer ise ilimiz Nevşehir`de tarım sektörüne gerçek değerini kazandıracak projelerle çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini dile getirerek, “Nevşehir Milletvekilliği görevine gelmemiz durumunda Nevşehir tarımını üzümü, patatesi, kabak çekirdeği ve diğer bütün değerleri ile birlikte bir bütün olarak ele alarak, dünya şartlarında rekabet koşullarına uygun  projelerimiz hazır.

Nevşehir’imizin tarımsal alandaki büyümesi ile oluşacak gücü, şehrimizin sosyal, ekonomik ve kültürel hayatını doğrudan etkileyecektir. Memleketimiz Nevşehir`de tarımın sürekliliğini ve güçlendirilmesini esas alacak düzeyde üretici ile bir bütün olarak çalışmayı amaçlıyoruz. Bunu yaparken de ilgili sivil toplum örgütlerimiz ile istişarelerimizden kesinlikle kopmayacağız” dedi. Haber: Erdal Kesici