AK Parti İl Başkanlığı toplantı salonunda düzenlenen ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar başkanlığında düzenlenen toplantıya, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz ile ilçe ve belde belediye başkan adayları katıldı.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar açıklamasında, "Öncelikle tüm belediye başkan adaylarımız ile düzenlediğimiz ilk toplantımızı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler inanıyoruz ki AK Parti olarak il, ilçe ve belde belediyelerinde 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan seçimlerde belediyelerimizi AK belediye olarak yapacağız. Bizler gönül belediyeciliği yaparak halkımızın gönüllerini okşayacağız. İlk günkü aşk ile son güne kadar seçim çalışmalarımızı birlik ve beraberlik içerisinde yapacağız" dedi.

Milletvekili Açıkgöz de yaptığı açıklamada; “İl Başkanlığımızda teşkilatımızla Nevşehir il, ilçe ve belde belediye başkan adaylarımızla istişare toplantımızı gerçekleştiriyoruz. 31 Mart seçimleri sadece belediye başkanları seçimi değildir. Güçlü Türkiye’nin beka seçimidir. Milletimizin lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Gönül Belediyeciliği için vatandaşlarımıza tek tek ulaşacağız, gönüllerde yer edineceğiz. Önce Millet Önce Memleket diyerek yine milletimiz kazanacak, AK Parti kazanacak” dedi.