AK Parti Nevşehir İl Başkanlığında İl Başkanı M.Rauf Yanar, İl Başkan Adayı Ali Kemikkıran, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, İl Teşkilat Başkanı Serhat Sonugelen ile ilçe ve belde belediye başkanlarının katılımı ile kongre öncesi istişare toplantısı yapıldı.

Yaklaşık bir hafta önce, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle AK Parti Nevşehir İl Başkanlığına getirilen Ali Kemikkıran'ın tek liste ile katılacağı kongre öncesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

22 Şubat Pazartesi günü Nevşehir Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda yapılacak AK Parti Nevşehir 7. Olağan İl Kongresi öncesinde parti binasında istişare toplantısı düzenlendi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda AK Parti Nevşehir 7. Olağan İl Kongresiyle ilgili değerlendirmeler yapılırken, Nevşehir il teşkilatları olarak alınması gereken tedbirler ve yapılan hazırlık çalışmaları ele alındı.

İl Başkanı Yanar yaptığı açıklamada; “İl Başkanlığımızdayız. Milletvekillerimiz, İl, İlçe ve Belde Belediye Başkanlarımız ile bir araya gelerek hem hasbihal edip hem de adeta bayram havasında gerçekleştireceğimiz il kongremiz öncesi istişarelerde bulunduk.” dedi.

Milletvekili Menekşe de yaptığı açıklamada; “AK Parti Nevşehir İl Başkanlığımızda İl Başkanımız, Milletvekilimiz, İl, İlçe ve Belde Belediye Başkanlarımız ile bir araya gelerek 22 Şubat’ta gerçekleştireceğimiz il kongremiz öncesi istişarelerde bulunduk.” dedi.

Milletvekili Açıkgöz ise yaptığı açıklamada; “Biz, büyük bir aileyiz. AK Parti Nevşehir İl Başkanlığımızda Belediye Başkanlarımızla istişare ve İl Kongremizin hazırlıkları için toplantımızı gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletimize hizmete devam. AK Parti’nin siyaseti hizmet siyasetidir, eser siyasetidir, kalkınma siyasetidir. Bugüne kadar ne yaptıysak milletimizle beraber yaptık. Neyi başardıysak milletimizle birlikte başardık. 2023, 2053, 2071 Türkiye’sine milletimizle gönül gönüle yürümeye devam ediyoruz.

AK Şölenimize Nevşehir’imizle devam edeceğiz. Bu kutlu davamızda emektar tüm kardeşlerimize, dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. İlk günlü aşkla hep birlikte çalışmaya devam ediyoruz. Hayırlara vesile olsun inşallah. Büyük ve güçlü Türkiye mirası için her birimiz daha çok çalışacağız; yine Nevşehir kazanacak, Türkiye kazanacak inşallah.” dedi.