Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen gençlik buluşmada konuşan AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, “Allah izin verirse 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde AK Parti belediyeciliği Nevşehir’de devam edecek.” dedi.

Milletvekili Mustafa Açıkgöz de, “Nevşehir Sevdalısı Gençlerimizle buluşmak çok güzel. Gençlerimiz için sevdamız Nevşehir diyerek gönül belediyeciliği hedefimizle 31 Mart’ta Nevşehir belediye başkan adayımız Rasim Arı’ya, ak kadrolarımıza desteklerinizi bekliyoruz.” diye konuştu.

Milletvekili Yücel Menekşe de gençlerin çok aktif çalıştığını belirterek, “Bu hafta gençlik yine ayaktaydı. İl başkanımız, milletvekillerimiz, teşkilatımız ve gençliğimizle biz kocaman bir aileyiz. Ayaklarınıza sağlık gençler.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Nevşehir belediye başkan adayı Rasim Arı da gençlere ve kadınlara pozitif ayrımcılık yapacaklarını belirterek, “Ak gençlik bir başka geliyor. Geleceğimizi gözümüzü kapalı emanet edebileceğimiz bu gençlik Asım’ın nesli olan gençlik. Sümer Mahallesi gençlik buluşmamız hayırlara vesile olsun İnşallah.” şeklinde konuştu.