AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Leyla Şahin Usta, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Nevşehir’e geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Leyla Şahin Usta, Nevşehir ziyareti kapsamında AK Parti Nevşehir İl Başkanlığını ziyaret etti.

Parti binasında AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç ve partililerle bir araya gelen Usta, Nevşehir'in 31 Mart seçimlerine hazır olduğunu ifade etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Leyla Şahin Usta daha sonra Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın Nevşehir programına eşlik etti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile birlikte Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen "Sektörel sorunlar ve çözümler" adlı toplantıya katılarak iş insanlarıyla buluşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Leyla Şahin Usta, burada yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

“Nevşehir’imizin kıymetli ve güzide sanayicileri bugün burada sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum.  Bugün Nevşehir için önemli ve güzel bir gün. Sayın Bakanımız Nevşehir için açıklayacağı müjdeler bulunuyor. İktidara gelmiş olduğumuzdan beri Türkiye’yi daha yukarılara taşımak için çalıştık ve çalışmalarımızı da bu doğrultuda devam ettiriyoruz. Türkiye bir taraftan büyük emek verip çaba verip üretirken, çalışırken tüm dünyadaki mazlumların umut ülkesi olmaya çalışırken Türkiye’nin dışında ırkçılık, İslam fobi, ayrımcılık, ötekileştirmek, din, dil, mezhep ayrımcılığını peşine düşenlerin dünyada oluşturduğu sobnuçlardan birini maalesef bugün Yeni Zelanda’daki saldırı ile yine bir fiil yaşıyoruz. 40 tane Müslüman şehit edildiği bir gündeyiz. Allah mekanlarını cennet eylesin.

Biz ülkemizi daha da ileriye götürmek için hiçbir terör örgütüne gerek medya patronuna gerekse ekonomik patrona bu ülkeyi yönetmeyi teslim etmediğimiz gibi bundan sonrada teslim etmeyeceğiz. Biz AK Parti hükümeti olarak çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Güçlü Türkiye için gecesini gündüzüne katan liderimi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde ülkemizin büyümesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bundan kimsenin en küçük bir şüphesi olmasın.”