AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı’nda yapılan toplantıya, AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru katıldı.

Toplantıda; Nevşehir’in tamamlanan ve devam eden yatırımları ile projeler, kentin sorunları, belediyeler ve teşkilat çalışmaları ele alınarak hayata geçirilmesi planlanan çeşitli projelere ilişkin istişarelerde bulunuldu.

İl Başkanı Yanar yaptığı açıklamada; “Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile birlikte şehriniz adına yapılacak yatırımlar noktasında koordinasyon toplantımızı İl Özel İdare Genel Sekreterimiz Kamil Duru ve İl Genel Meclis başkanımız Gürbüz Dinç’in katılımlarıyla gerçekleştirdik.” dedi.

Milletvekili Açıkgöz de yaptığı açıklamada; “AK Parti Nevşehir İl Başkanlığımızda İl Başkanımız M.Rauf Yanar’ın Başkanlığında; Milletvekilimiz Yücel Menekşe, İl Genel Meclis Başkanımız Gürbüz Dinç İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Kamil Duru ile Sevdamız Nevşehir’imizle ilgili koordinasyon toplantımızı gerçekleştirdik.” dedi.

Milletvekili Menekşe ise açıklamasında; “AK Parti Nevşehir İl Başkanlığımızda İl Başkanımız M.Rauf Yanar’ın Başkanlığında; Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz, İl Genel Meclis Başkanımız Gürbüz Dinç İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Kamil Duru ile birlikte koordinasyon toplantımızı gerçekleştirdik, hayırlara vesile olsun.” dedi.