AK Parti Nevşehir İl Teşkilatında kongre sürecinin başlamasıyla birlikte tüm kademelerde çalışmalar hızlandı.

Bu kapsamda AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları, yönetimlerde aktif görev almak isteyen Nevşehirli bayanlar için internet üzerinden çevrimiçi başvuru sistemi açtı.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar yaptığı açıklamada, isteyen her  kadının AK Parti Kadın Kollarında görev alabileceğini belirterek; “Kadın Kolları teşkilatımızda görev almak isteyen hanım kardeşlerimiz, adresinden başvurularını yapabilirler. Online başvurunun yanı sıra İl ve İlçe Teşkilat binalarımıza giderek te görev almak istediklerini yazılı olarak beyan edebilirler.

Bunun neticesinde Genel Merkezimizde yapılacak değerlendirme ve mülakattan sonra uygun olan arkadaşlarımızhem yönetimlerimizde hem de diğer kademelerimizde görev alabileceklerdir. Bugüne kadar partimize emek vermiş ve yola devam etmek isteyen arkadaşlarımızla, enerjisi yüksek, çalışmalarıyla davamıza katma değer üretebilecek herkese kapımız açık. Ancak bir taraftan yenilenme sürecine de gitmemiz gerekiyor. Yüzde 50+1 hedefleyen parti olarak geniş katılımı sağlayacak ekipler kurmamız gerekiyor” dedi.

 adlı site ile herkese ulaşmayı hedeflediklerini ifade eden Kutlar; “Bu sitemizle geniş başvurular almak ve her kadınımıza ulaşmayı hedefliyoruz. Birilerinin referansı olmaksızın, partimize üye herkesin başvurmasını istiyoruz.

Tüm il ve ilçelerde parti üyelerinin kadın teşkilatlarında görev için başvurabilecekler. Üye olmayanlar ise il ve ilçelerde parti binalarımıza giderek üyelik başvurusunda bulunabilir. Üye olduktan sonra da siteye başvurabilirler. Kriterimiz gönülden adanmışlık” diye konuştu.