AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar’dan boşalan merkez ilçe başkanlığı görevine AK Parti Genel Merkezi tarafından Ferit Yiğitaslan'ın atanması üzerine parti il binasında devir teslim töreni düzenlendi.

AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanlığında düzenlenen devir teslim törenine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Bilgiç, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, parti üyeleri ve davetliler katıldı.

AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanlığına atanan Ferit Yiğitaslan devir teslim töreninde yaptığı açıklamada, yeni görevimi en iyi şekilde yerine getirmenin gayretinde olacağını ve bu görevi kendisine layık görenleri mahcup etmeyeceğini dile getirdi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar da; "Davetlerimizi kırmayarak bizleri onurlandıran ve İl teşkilatımızı ziyaret edip Merkez ilçe devir teslim programına katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank’a teşekkür ederim." dedi.

Milletvekili Açıkgöz ise yaptığı açıklamada; “Merkez İlçe Başkanlığımızda devir-teslim törenimizi Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank ve hazirunumuzla gerçekleştirdik.

‪Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK davada hep birlikte çalışmaya devam; teşekkürler Edip Avşar Başkanım, Başarılar Ferit Yiğitarslan Başkanım.

Devir-teslimin ardından teşkilatımızla bir araya geldik. AK Parti her zaman kendini yenileyen ve millete hizmet yolunda çalışan, milletimizin partisidir. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışan teşkilatımıza teşekkür ediyorum.

Türkiye, yeni bir istiklal ve istikbal mücadelesi veriyor. Barış Pınarı Harekatı’mızla oynanan oyunları bozduk ve bölgenin kalıcı barışı, terörden temizlenmesi için tarihi bir adım attık. Bizler bir ve beraber olduğumuz sürece, mazlumların umudu Türkiye de 82 milyon vatandaşımızla hep birlikte güçlü olacaktır.

Üreten, büyüyen, gelişen Nevşehir; güçlü Türkiye için durmak yok çalışmaya devam. Bizleri yalnız bırakmayan Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank’a şahsım ve hemşerilerimiz adına teşekkür ediyorum.” dedi.