Türkiye genelinde AK Parti´nin tüm milletvekilliklerini kazandığı 17 şehirden biri olan Nevşehir´de, AK Parti yöneticilerine ve parti teşkilatlarına teşekkür etmek amacıyla gelen AK Parti Teşkilat Başkanlığı´ndan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi´nde düzenlenen toplantıya katıldı.

Toplantının açılışında konuşan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, tüm AK Parti teşkilatları ile omuz omuza verip, birlik ve beraberlik içerisinde üzerlerine düşen görevi layıkı ile yerine getirmenin ortak sevincini tüm vatandaşlarla birlikte paylaştıklarını dile getirdi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver´de, Nevşehir Belediyesi olarak Cumhuriyet Bayramı öncesine yetiştirilerek Türkiye genelinde de bir rekora imza atıp 39 günde Şifa Meydanı Köprülü Kavşağı´nı vatandaşların hizmetine açmalarına karşın, bilindik bazı çevrelerin bunu bir seçim yatırımı olarak algıladığını kaydetti.

Ünver: “Değil bir gün, bir saat önce yatırımlarımız halkımızın hizmetine sunulabilse diye dertleniyoruz. İnanın bir Sela verildiğinde ‘Keşke bu vatandaşımızda, yaptığımız bir hizmetten de yararlanabilse´ düşüncesini kendimize bir değer olarak görmekteyiz.” Dedi.

7 Haziran seçimleri gecesi evinin önünde bile havai fişek gösterileri ile eğlencelerin düzenlendiğini hatırlatan Ünver, bu tip yaklaşımları asla tasvip etmediğini aktardı.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, bundan sonraki süreçte de hizmetlerin hız kesmeden devam edeceğini vurguladı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz´de 1 Kasım Bayramının halen devam ettiğini ifade etti. Açıkgöz,eldeedilen zaferin sevincini yaşadıklarını söyleyerek, her zaman olduğu gibi bundan sonra da birlikte çalışma yapacaklarını aktardı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk´ de, 7 Haziran seçimleri ile Türkiye´nin üzerine karabulutların çöktüğünü belirterek, Ümmet üzerine oynanan oyunların 1 Kasım seçimleriyle birlikte bozulduğunu kaydetti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider ´de seçim sonuçlarının AK Parti´ye oy vermeyenleri bile mutlu ettiğini dile getirerek, “Ampulün feri sadece Türkiye´yi değil, tüm ümmeti içine alabilecek şekilde ışıtacaktır” dedi.

AK Parti Teşkilat Başkanlığı´ndan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Türkiye genelinde tüm milletvekillerini AK Parti´nin elde ettiği 17 şehirden biri olan Nevşehir´de, elde edilen bu başarıdan dolayı tüm İl ve İlçe parti ve teşkilat yöneticileri ile birlikte belediye başkanları ve diğer partililere teşekkür etti.

Türkiye´nin 2002´den beri her alanda dünya ülkeleri ölçeğinde ciddi bir kalkınma ve büyüme yarışı içerisine girdiğini anlatan Ataş, bunun da bazı kesimlerde ciddi rahatsızlık verdiğini dile getirdi.

Küresel krize rağmen, istikrarlı bir çizgi ile yoluna devam eden Türkiye´de AK Parti´nin 7 Haziran seçimleri ile tek başına iktidar olamadığını dile getiren Ataş, yaklaşık 5 aydan beri de bir çok alanda istikrarsızlığın yaşandığına vurgu yaptı.

1 Kasım seçimleri ile birlikte herkesin artık rahat bir nefes aldığını vurgulayan Ataş “1 Kasım seçimleri sonrasında AK Parti´ye oy vermeyenlerin bile sevindiği bir tabloyu ülke genelinde yaşadık. Bundan sonraki süreçte sorumlu bir iktidar anlayışı ile Türkiye´yi layık olduğu hedeflere taşımak için çok daha fazla çalışacağız.

Nevşehir, ülke genelinde tüm milletvekillerini elde eden 17 şehirden biri oldu. Bu başarılı sonuçtan dolayı tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Daha şimdiden 3 seçimin gerçekleştirileceği 2019 seçimleri için de çalışmalarımızı daha şimdiden başlatıyoruz. ”dedi.

Ataş, konuşmasının ardından 24. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Ahmet Erdal Feralan ile Nevşehir´e yaptığı hizmetlerden dolayı da Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver´e plaket ve hediyeler taktim etti.