AK Parti Derinkuyu İlçe kongresi yapıldı

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde AK Parti Olağan Kongresi gerçekleştirildi.

AK Parti’de 7.Olağan kongre süreci bugün Derinkuyu İlçe kongresi ile başladı.

Derinkuyu ilçe kongresine AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan ile Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy’un yanı sıra partililer katıldı.

Yapılan kongreye tek liste halinde katılan Hakan Demir AK Parti Derinkuyu ilçe başkanlığına seçildi.

AK Parti Acıgöl ilçe kongresi yapıldı

Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde AK Parti Olağan Kongresi gerçekleştirildi.

AK Parti 7.Olağan kongre süreci Derinkuyu’nun ardından Acıgöl ilçe başkanlığı ile devam etti.

Acıgöl Kültür Merkezi’nde düzenlenen ilçe kongresine AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk,  İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan’ın yanı sıra partililer katıldı.

AK Parti Acıgöl ilçe başkanlığına kongreye tek liste halinde katılan mevcut başkan Ramazan Gül yeniden AK Parti Acıgöl İlçe Başkanlığına seçildi.

AK Parti Gülşehir ilçe kongresi yapıldı

Nevşehir'in Gülşeir ilçesinde AK Parti Olağan Kongresi gerçekleştirildi.

AK Parti Gülşehir İlçe Başkanlığı, 7. olağan kongresi Gülşehir Belenay Düğun Salonunda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

AK Parti Gülşehir 7.’nci Olağan Kongresinde tek liste halinde seçimlere giren ve delegelerin tamamının oyunu alan Çağrı Sönmez ilçe başkanlığına yeniden seçildi.

Divan Başkanlığını AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Ekrem Görçeker’in yaptığı kongreye; AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, çevre ilçe belediye başkanları, belde belediye başkanları ile partililer katıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe yaptığı açıklamada; “Derinkuyu, Acıgöl ve Gülşehir için, Nevşehir için, Türkiye için inandığımız yolda; AK dava yolunda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yürümeye devam ediyoruz ve edeceğiz. Bölge Koordinatörümüz Ekrem Görçeker, İl Başkanımız, Milletvekilimiz, Belediye Başkanlarımız, İGM Başkanımız ve üyeleri, Kadın kollarımız, Gençlik Kollarımız ve her daim bir olduğumuz partimizin AK gönüllü üyeleri ile birlikte İlçelerimizde gerçekleştirdiğimiz 7. Olağan Kongrelerimizde göreve devam eden Başkanlarımıza: Derinkuyu’da Hakan Demir’e, Acıgöl’de Ramazan Gül’e, Gülşehir’de Çağrı Sönmez’e ve yönetimlerine hayırlı olmasını diliyor, Başkanlarımıza ve yönetimlerine çalışmalarında başarılar diliyorum.

14 Ağustos 2001 tarihinde başlayan AK davamız; Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, vatandaşlarımızın teveccühü ve desteği ile günümüze kadar büyüyerek gelen bir ailedir. Hizmet hususunda il, ilçe ve belde ayırmaksızın iktidara geldiğimiz 2002 yılından bu yana devam eden süreçte yüz yıllık hayallerimizi 18 yılda gerçekleştirmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Önümüzdeki süreçte de bu gururlar artarak devam edecektir. 7. Olağan Kongre sürecimizin partimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor,  bu süreçte görev alan dava arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.” dedi.