AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı, yaklaşan genel seçimler öncesinde Seçim Koordinasyon Merkezi oluşturdu. İl Yerel Yönetimler Başkanı ve SKM Başkanı Sami Demirses’in başkanlığında yürütülecek çalışmalarda, il merkezinin yanı sıra ilçelerde partililere seçim eğitimi verilecek ve sandık oluşumları da bu merkez kanalıyla yürütülecek.

7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı, sağlıklı bir seçim çalışmasının yürütülebilmesi için kolları sıvadı ve merkezde Seçim Koordinasyon Merkezi oluşturdu.

AK Parti Genel Merkezi’nin ülke genelinde seçim çalışmalarının etkin ve hızlı bir şekilde sürdürülmesi amacıyla, teşkilatlar bünyesinde de oluşumuna çaba harcadığı seçim koordinasyon merkezi Nevşehir AK Parti İl teşkilatında çalışmalarına başladı.

Yerel Yönetimler ve SKM Başkanı Sami Demirses’in Başkanlığında ve İl Teşkilat Başkanı Serhat Sonugelen’in koordinatörlüğünde, parti teşkilatlarından genç yöneticilerin oluşturduğu Seçim Koordinasyon Merkezi, ilçelerde seçim eğitim çalışmaları yürütecek. Merkez sandık oluşumlarını da takip ederek ,il genelindeki seçim çalışmalarının yürütüldüğü çatı merkezi görevi üstlenecek.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Türkiye’nin 2023 vizyonuna taşınmasında vazgeçilmez bir önem taşıyacak Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde seçim çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyledi.

Tanrıver, 21. Yüzyıla icraatları ile damga vuran AK Parti’nin gerçekleştirilen tüm seçimlerden alnının akıyla seçmenlerin tercihleri ile birinci parti olarak çıktığını hatırlatarak; “7 Haziran seçimlerden de aynı başarının ortaya konulacağına inandıklarını vurguladı.

Tanrıver, seçimlerin sağlıklı bir şekilde işleyişinin sağlanması için de oluşturdukları Seçim koordinasyon Merkezi’nin başarılı bir imtihan vereceğine inandığını belirtti.