Borsa Kavşağında toplanan kadınlar, "aile güçlenirse birey güçlenir", "kadın güçlenirse toplum güçlenir", "haddinin aşan öfkeye yenik düşme", "çocukluk bugüne ışık tutan aynadır" yazılı dövizlerle AK Parti İl Başkanlığına kadar yürüdü.

Burada açıklama yapan AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, kadınların yaşadığı sorunlar olduğunu, AK Parti iktidarında kadınlara yönelik yasal düzenlemeler yapıldığını belirtti.

Bilgiç, şöyle konuştu:

"Bizler, dünyada kadın ve şiddet kelimeleri kullanarak oluşturulmuş cümlelerle ülkemizde ya da yurt dışında siyasi istismar yapanlar gibi üstünlük taslamak için toplanmadık. Sadece kendi rahatlığını ve konforunu düşünüp her fırsatta sahte gözyaşı dökenler olmak için de burada değiliz. 17 yılı aşkın iktidarımızda her daim ortaya koyduğumuz samimiyet ve sorumluluk bilincimizle bu derinden kanayan yaraya derman olmaya çalıştık."

Etkinliğe, AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Belediye Başkanı Rasim Arı, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kadınlar katıldı.