AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı Fişekci Camii'nde kıldığı Cuma namazı sonrası seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleriyle başladı. Namaz sonrasında vatandaşlarla sohbet eden Arı, ardından bölgedeki esnafı gezdi ve bir esnafın kendisi için yazdığı şiiri dinledi. Rasim Arı, Nevşehir’e hizmet için vatandaşlara ise hizmetkar olmak için bu yola çıktıklarını ifade ederken kendilerinden destek istedi.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, esnaf ziyaretlerinin ardından İl Müftülüğünü, İŞKUR İl Müdürlüğünü ve TUİK Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti ve kurum personelleri ile bir süre sohbet etti.

Rasim Arı programının önemli bir bölümünü ev ve hasta ziyaretlerine ayırdı. Nevşehir AK Parti Kadın Kolları yönetiminin de yer aldığı ziyaretlerde vatandaşlar Rasim Arı'nın kendilerini ziyaret etmesinden ötürü duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, “Memleket en büyük şiirdir. Ve bu şiirin şairi bizim her zaman gönüllerinden tutmaya gayret ettiğimiz kadim hemşerilerimiz.  Dua almaya, gönüller yapmaya, Hiçbir makam ve mevkiinin aramıza girmeyeceği kuvvetli bağlar kurmaya devam ediyoruz” dedi.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı'nın seçim çalışmalarına gün boyunca sanatçı Kürşat da eşlik etti. Arı ve Kürşat'a vatandaşların ilgisi dikkatlerden kaçmadı.