AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Aday Rasim Arı, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti heyeti ile birlikte Fevzi Çakmak Caddesi üzerindeki esnaflar ile Yeni Galericiler Sitesi’ndeki esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler dileğinde bulundu.

Arı, daha sonra İncekaralar ilkokulunda düzenlenen İstiklal Marşının kabulü programına katılarak minik öğrencilerin heyecanlarına ortak oldu.

Yine yoğun, dolu dolu bir günü geride bırakan AK Parti ‪Nevşehir Belediye Başkan Aday Rasim Arı, yaptığı açıklamasında kenti gönül belediyeciliği ile zirveye taşıyacaklarını belirtti.

İnsan odaklı bir anlayış içerisinde her köşesi tarih kokan Nevşehir’i yerel yönetimde zirveye taşımayı amaç edindiğini vurgulayan Başkan Adayı Rasim Arı, bu kapsamda seçim sürecinin sonuna kadar sıkmadık el, dokunmadık gönül bırakmayacaklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki AK Parti’nin “Gönül Belediyeciliği” vurgusuyla seçim çalışmalarına gece gündüz demeden devam eden Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, teşkilat mensuplarıyla birlikte bir taraftan resmi ve özel kuruluşları ziyaret ediyor, Nevşehir'i mahalle mahalle sokak sokak tek tek dolaşıyor, diğer taraftan da ildeki işyerlerinde esnafları dinliyor.

Arı, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek 5 başlıkta hazırladıkları 50 yeni proje ile ilgili bilgi veriyor.

Fevzi Çakmak Caddesi ve Yeni Galericiler Sitesi esnaflarıyla da bir araya gelen Rasim Arı, hem esnaf hem de vatandaşlarla uzun süre sohbet etti.

‘Memleket işi gönül işi’ diyerek ziyaretleri sürdürdüklerini vurgulayan Rasim Arı, "Gittiğimiz her yerde bizleri samimiyetle karşılayan, bağrına basan Nevşehirli değerli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Geleceğin güçlü Nevşehir'i için canla başla, hep birlikte çalışacağız ve çalışmaya devam edeceğiz. Nevşehir için ekibimizle hep birlikte çalışıyor, gecemizi gündüzümüze katarak şehrimizin geleceği için projeler üretiyoruz. Hayatı kolaylaştıracak 50 dev vizyon projelerimizle Nevşehir’imizin geleceğine emin adımlarla, gönüller yaparak ilerleyeceğiz. Nevşehir'i gönül belediyeciliği ile hep birlikte çok daha ileriye taşıyacağız. Nevşehirli hemşehrilerimiz her şeyin en iyisine layık." dedi.

'Gönül Belediyeciliği İlkemiz Olacak''

Seçildikleri takdirde “Gönül Belediyeciliği” ilkesiyle Nevşehir'de halkın hizmetkârı olacaklarına vurgu yapan Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, şeffaf belediyecilik anlayışından taviz vermeyeceklerini söyledi.

Rasim Arı, “AK Partimizle birlikte, eğitim, sağlık, turizm, tarım, hayvancılık, sanayi, kentsel dönüşüm, ulaşım, çevre, kültür, sanat ve spor alanlarında, Nevşehir'e altın çağını yaşatacağız. Anadolunun kadim şehri Nevşehir'in kutlu yürüyüşü inşallah 31 Mart seçimleriyle daha da güçlenecek ve daha da büyüyecek. Nevşehir’imize en güzel hizmetleri sunma noktasında gece gündüz demeden çalışmaya büyük bir şevkle ve heyecanla koşmaya devam edeceğiz” dedi.

Arı; “AK Parti Genel Başkanımız, Dünya lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Belediyecilikle ilgili ilkeleri bizlerin de aynı zamanda yol haritası olacaktır. Gönül Belediyeciliği ilkesiyle Nevşehir ilimizde halkımızın hizmetkârı olacağız. Vatandaşımızın beklentilerine cevap verip Nevşehirli hemşehrilerimizin öngörüleriyle katılımcı, şeffaf ve istişare kültürünü esas alan bir anlayışı içerisinde şehrimizi yeniden ihya ve inşa edeceğiz” şeklinde konuştu.