Kapadokya Kültür Merkezinde yapılan kongreye AK Parti Ankara Milletvekili Dijital Mecralar Komisyon Sözcüsü Zeynep Yıldız, Genel Merkez Kadın Kolları Myk Üyesi İnsan Hakları Başkanı Nihan Turna Sakaltaş, Genel Merkez Kadın Kolları Mkyk Üyesi Ebru Habip, AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, belediye başkanları ve üyeler katıldı.

Törende konuşan Bilgiç, bugüne kadar Nevşehir için ellerinden gelen çalışmayı yaptıklarını belirterek, bundan sonra da kadın kolları olarak var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

Açıkgöz de konuşmasında “Ayşe Bilgiç Başkanımızın şahsında, yönetim kuruluna, İlçe teşkilatlarımıza ve fedakar ak kadınlarımıza teşekkür ediyoruz. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kutlu davamızda hep birlikte hayırlı görevler yapmalarına her daim destek olacağımızı da belirtmek istiyoruz. Hayırlara vesile olsun inşallah.” dedi.

Açıkgöz, “Türkiye’nin milli güvenlik sorunu haline gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; sözde adamdır o, sözde genel başkandır, sözde insandır! Biz onların ne dediğine bakmıyoruz. Cumhur İttifakımızla Türkiye’nin hak ettiği müreffeh, zengin, güçlü ülke için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Ve bunu başarırken de en büyük destekçimiz yine kadınlarımızdır. Bizler her daim görev bilinciyle hazırız, hazır olmaya da devam edeceğiz. Bizler eli kanlı teröristlere ‘terörist’ demeye devam edeceğiz. PKK ile FETÖ ile mücadelemiz kararlılıkla devam ediyor. Yüce Türk adaleti gereken cezaları veriyor, vermeye de devam edecektir. Vatanımızın birliği ve bütünlüğü için Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin vermiş olduğu destek de çok değerlidir, çok önemlidir. Bu konuda da kendilerine teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Menekşe ise unları söyledi: “Kadın Kollarımızın 6. Olağan Kongresi hayırlı olsun. Gerçekleştirdiğimiz Kadın Kolları 6. Olağan İl Kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, göreve devam eden Kadın Kolları İl Başkanımız Ayşe Bilgiç’e ve yönetimine başarılar diliyorum.”