Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Nevşehir’de, esnafları ziyaret etti, vatandaşlara Osmanlı tulumbası ikram ederek bir süre sohbet etti.

Sabah saatlerinde Nevşehir’e gelen Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz , Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı ile birlikte esnafları işyerlerinde ziyaret ederek hayırlı işler dileğinde bulundu.

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, 31 Mart ’da gerçekleştirilecek seçimlerde esnaflarımızın AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı’ya destek sağlamalarını istedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ; "Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli ve teşkilatımızla birlikte Nevşehirli hemşerilerimizi, çarşı esnaflarımızı ziyaret ettik. ‪“‪Nevşehirli hemşerilerimizin işi yine ehline, liyakatli kadrolara teslim edeceğine inanıyoruz. Gönül Belediyeciliği için 31 Mart’ta milletimiz tam destek diyor. AK PARTİ, milletimizin partisidir. Rasim Arı ile yola devam” Milletimizin zaferini AK Destanlarla süsleyeceğiz Memleket İşi Gönül İşi “ dedi.

Pakdemirli: Nevşehir'de sandıkları patlatmaya var mısınız?

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli'de, Nevşehirli vatandaşlarımızla, esnafımızla bir aradayız. AK Parti’nin bugüne kadar büyük başarılar kazandığı Nevşehir’de, tarih yazmamız gereken bir dönemdeyiz. 81 ilimizde gece gündüz çalışarak terör örgütüne siyasi tünel kazanların oyunlarını bertaraf edeceğiz.  Bizim gönül bağımız, hizmet aşkımız milletten yana; sevdamız, duamız onlarla...

Nevşehir Belediye Başkan Adayımız Rasim Arı ile Gönül Belediyeciliği için 31 Mart'ta sandıkları patlatacağınıza ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yalnız bırakmayacağınıza inanıyorum. Bizler tüm Bakanlıklar olsun, Ankara'daki tüm bürokrasi olsun, 31 Mart akşamı gözümüz Türkiye'de, kulağımız Nevşehir'de olacak. Değerli kardeşim, Başkan adayımız Rasim Arı için sandıklardan öyle bir güçlü sesiniz gelsin ki, bu sesi Ankara'dan duyalım, Nevşehir'i hep birlikte hizmete doyuralım, Bu güzel şehrimizi 2023, 2053, 2071 e birlikte taşıyalım. Biz 31 Mart'a kadar Rasim Arı'yı size, 31 Mart'tan sonrada sizleri Rasim Arı'ya emanet ediyoruz” Nevşehir'den Reise Selam Durmak Yok Yola Devam" dedi.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı'da açıklamasında; Yaklaşan 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi heyecanımıza ortak olmak, gücümüze güç katmak için bugün şehrimizi teşrifleriyle onurlandıran Değerli Tarım ve Orman Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli'ye ziyaretleri, destekleri ve müjdeleri için sonsuz teşekkür ediyorum. Ve yine başta Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Tüm Bakanlarımız ve Ankara'daki bürokratlarımızın şahsıma güvenlerini boşa çıkarmayacağız. Bu toprakların bir evladı olarak Nevşehir'imiz için hayalimiz var, Nevşehirlilere sözümüz var.  Projelerimizi şimdiden hazırladık. Nevşehir Halkımız inanıyorum ki 31 Mart’ta hiçbir projesi olmadan, sadece hamasi söylemlerle nutuk atanlara değil, kentimizin ve ülkemizin geleceğine hizmet eden, gönül belediyeciliği ortaya koyan AK kadroları yine iş başına getirecektir” dedi.