23 Haziran’da gerçekleştirilecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri öncesinde, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın seçim kampanyasına destek vermek amacıyla İstanbul’a giden Belediye Başkanı Rasim Arı, burada AK Partili Belediye Başkanları İstişare Toplantısına katıldı.

Toplantı öncesinde AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile bir süre görüşen Başkan Arı, Özhaseki’ye Nevşehir’de gerçekleştirilecek olan başta kale etrafındaki yeraltı kentinin turizme açılması ve kentsel dönüşüm olmak üzere çeşitli projelere ilişkin bilgiler verdi. Özhaseki ile istişarelerde bulunan Arı, kendisini Nevşehir’e davet etti.

Arı: “Yakında Nevşehirlilere açıklayacağımız ve son aşamaya getirdiğimiz çok önemli projelerimiz var. Bunlarla ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. AK Parti İktidarımızın şehrimize olan desteği ile Nevşehir’i örnek bir kent haline getireceğiz. İstanbul’da da şehrimiz için çeşitli konularda bakanlarımıza bilgiler sunarak projelerimizi anlatıyoruz. Biz Nevşehir için ne söz verdiysek hepsinin arkasındayız. “ dedi.