Toptan ve perakende satışları ile Nevşehir?in balık sektöründe büyük bir gücü elinde bulunduran Halikarnas Balıkçılık sahibi Fikret Çavdar önümüzde ki günlerde şok kampanyalarla Nevşehirlileri balığa doyuracağını ve damak zevkine uygun her çeşit balığı tezgahlarında satışa sunduklarını ifade etti.

 

Balık sergileme boyutundan tutunda çalışma tezgahlarına kadar hijyenik ve en sağlıklı şekliyle vatandaşlara hizmet verdiklerini belirten Fikret Çavdar Nevşehir?in balık sektöründe ki lideri konumunda olduklarını ifade etti. Pazar ve Pazartesi günleri Nevşehir merkez kapalı pazaryerinde, Perşembe Gülşehir, Cuma Avanos ve Cumartesi günü de Ürgüp pazaryerinde en lezzetli ve en kaliteli balıkları müşterileri ile buluşturan Halikarnas Balıkçılık sektöründe farkındalık oluşturarak hizmet vermeye devam ediyor.

Halikarnas Balıkçılık işletme sahibi ve çalışanları olarak gıda güvenliği ve personel hijyeni konularında çok hassas olduklarını belirten İşletme sahibi Fikret Çavdar, Nevşehir?de balık kültürünün daha da gelişmesi için kampanyalar düzenleyerek sağlığımız açısından tüketimin çok önemli olduğunu düşündüğü balık tüketimiyle Nevşehir?de ki her sofrada balık yenmesi için çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Balık tezgâhlarında her çeşit ve her damağa uygun balıklarının olduğunu söyleyen Halikarnas Balıkçılık işletme sahibi Fikret Çavdar bütün Nevşehirlileri düzenleyecekleri kampanyalarla balık yemeye davet ederek satışlarının her zaman taze ve temiz olarak süreceğini ve Nevşehir halkını balığa doyuracaklarını söyledi. Haber: Ali Çamur