Esnaf ziyaretlerinde de bulunan Başkan Arı, Anadolu yakasında büyük ilgi gördü.

23 Haziran’da gerçekleştirilecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri öncesinde, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın seçim kampanyasına destek vermek amacıyla İstanbul’a giden Başkan Rasim Arı, Maltepe Sahili Orhan Gazi Parkı Ramazan Etkinlik alanında vatandaşlarla buluştu. Başkan Arı’nın sosyal medya hesaplarından yaptığı davete büyük ilgi gösteren vatandaşlar burada Arı ile İstanbul seçimleri üzerine sohbet etti.

Nevşehir Belediye Başkanlığı öncesinde uzun yıllar İstanbul’da AK Parti’nin çeşitli kademelerinde siyaset yapan Arı, beraberindeki AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar ile birlikte vatandaşlara 23 Haziran’da neden Binali Yıldırım’a oy vermeleri gerektiğini anlattı.

Yıldırım’ın 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde büyük bir haksızlığa uğradığını ifade eden Arı, İstanbul’u dünyanın en gözde şehirlerinden birisi yapacağına inandığı Binali Yıldırım için yorulmadan çalışmaya devam edeceğini vurguladı.

Yüz bine yakın Nevşehirli gurbetçinin de yaşadığı İstanbul’un mutlaka emin ellere teslim edilmesi gerektiğine vurgu yapan Arı, “Cumhurbaşkanımızın belediye başkanlığı döneminde çöpten, çukurdan, çamurdan çıkarıp ayağa kaldırdığı İstanbul'a Binali Yıldırım’ın çok önemli hizmetler sunacağına inanıyorum. Kendisinin açıkladığı projelerle birlikte İstanbul’umuz 2023 yılına bambaşka bir şehir olarak girecek. 23 Haziran 2019 tarihinde yinelenecek olan İstanbul seçimlerinde İstanbulluların desteği ile Binali Yıldırım, geçen seçimde yaşanan usulsüzlüklere en güzel cevabı verecek.” dedi.

Başkan Arı daha sonra beraberinde AK Parti İl Başkanı Yanar ile birlikte Maltepe Küçükyalı civarındaki esnafları işyerlerinde ziyaret etti. Karşılaştığı Nevşehirli esnafların ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Arı, esnaflarla sohbet ederek hayırlı işler dileğinde bulundu.

Nevşehirli esnaf ve vatandaşlara Nevşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında da bilgi veren Arı, hemşehrilerinden Binali Yıldırım için oy istedi.