Partide il başkanlığını iki yıldır sürdüren Göksel Taşçı yapılacak il kongresinde başkanlığa yeniden aday olacağını açıkladı.

Eski il başkanı Serkan Bedirhanoğlu?nun istifasının ardından yönetim içerisinden il başkanlığına getirilen,

dolayısıyla yönetimin 3 yılı doldurması itibariyle ilimizde de gerçekleştirilecek olan Milliyetçi Hareket Partisinin ilçe ve il kongrelerinin Aralık ayının ortalarında başlaması planlanıyor.

Parti genel merkezine ilçe ve il kongresi ile ilgili planlamanın gönderildiğini ve bu planlamanın uygun görülmesi durumunda birkaç gün içerisinde kongre sürecinin belirleneceğini kaydeden Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Göksel Taşçı,

il başkanlığına aday olacağını açıkladı. Parti olarak ilçe ve il kongrelerinde birlik ve bütünlüğün sağlanarak tek liste halinde kongrelere gidilmesini arzu ettiklerini ve bu yönde çalışmalarının sürdüğünü belirten Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Taşçı, 2015 yılının Ocak ayında ise il kongresini yapmayı planladıklarını dile getirdi.

İl Kongresinin 20-25 Ocak 2015 tarihlerinde yapılmasının planlandığını da sözlerine ekleyen MHP İl Başkanı Taşçı, kongre sürecinden Milliyetçi Hareketin daha güçlü çıkacağını söyledi.