Gurup 1.si olarak final gurubunda önce çeyrek finali, sonra yarı finali 12 Aralık 2014 Cuma günü de final maçını kazanan Altınyıldız Koleji Genç Kız Voleybol Takımı Nevşehir Şampiyonu oldu.

Final maçını 3-1 kazanan Altınyıldız Koleji Genç Kız Voleybol Takımı, kolejin futbol, basketbol, atletizm, boks, yüzme, badminton ve taekwondo dallarındaki başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Altınyıldız Koleji Voleybol çalıştırıcısı Aylin Özgen Feralan konuyla ilgili yaptığı açıklamada ?Okul tarihinde ilk kez Nevşehir 1.liğini kazandık. Bizlere destek olan Genel Müdür Serhat İğdeci, Lise Müdürü Özkan Kılınç, Müdür Yardımcıları Aykut Değerlier, Korhan Aslaner, Türkan Yavuz, Beden Eğitimi öğretmenleri Mustafa Uğurlu ve Yavuz Bostancı?ya ayrıca tüm öğrenci ve velilere teşekkür ederiz? dedi.

2014-2015 eğitim öğretim yılı okul sporları Genç Kız Voleybol Nevşehir İl Birincisi Altınyıldız Koleji Takımı; Göksu Göktaş, Melike Öztürk, Selin Sertkaya, Ayça Yüncü, Sıla Lale, Gonca Duygu, Hazal Kavcu, Hatice Duman, Sude Sena Altınkaya, Şevval Ova, Kübra İnce, Melike Büşra Baştuğ ve takım kaptanı Sümeyye Ertaş isimlerinden oluşuyor.

Altınyıldız Koleji Genel Müdürlüğü çalıştırıcılar Aylin Özgen Feralan ile Beden Eğitimi öğretmenleri Mustafa Uğurlu ve Yavuz Bostancı?yı kutluyoruz açıklaması yaptı.

Nevşehir?i Türkiye Şampiyonasında temsil edecek olan Altınyıldız Koleji Voleybol Genç Kız Takımına başarılar diliyoruz. Haber: Ali Çamur