Nevşehir’in en aktif teşkilatlanmasına sahip ve her kesimin gönlünde taht kuran Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı, seçimlerde vatandaşlardan Milliyetçi Hareket Partisi’nin adaylarına oy istiyor.

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı, seçimlere sayılı günler kala gece gündüz deneden il, ilçe ve belde belediye başkanları için seferber olmuş durumda.

Küslükleri, dargınlıkları bir kenara bırakıp kardeşçe el ele vererek Nevşehir Merkez, Ürgüp, Gülşehir, Kozaklı, Hacıbektaş, Derinkuyu, Avanos, Acıgöl, Çat, Göreme, Uçhisar, Ortahisar,  Özkonak, Nar, Göre, Kaymaklı, Kalaba, Kavak, Sulusaray, Karapınar, Tatlarin, Çalış ve Yazıhüyük seçmenlerinden 31 Mart yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi adaylarına destek vermelerini isteyen Ülkü Ocakları Nevşehir il Başkanı Ali Türker, “Herkes emin olsun ki MHP’li adaylar, başkan olduklarında bu şehre çok şey katacaktır. Bunu açıklıkla söyleyebilirim ki adaylarımızın hazırladığı projeler bu şehre çok yakışacaktır. Nevşehir merkez, ilçe ve beldelerini ehline emanet edin. Farkı görün” dedi.

“İttifakı bozmak isteyenler haindir”

Cumhur ittifakının millet bütünlüğü için kurulduğunu ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim sonuçları ne olursa olsun memlekete sahip çıkacağını vurgulayan Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, Nevşehir’de cumhur ittifakını bozmaya çalışanlara açtı ağzını yumdu gözünü. Başkan Türker, “Bu ittifakı bozmaya çalışanlar düpe düz haindir” dedi.

Cumhur ittifakının önemini bilmeyenlere tanımlamasını da yapan Ocak Başkanı Ali Türker, Cumhur ittifakı Afrin’dir, Cumhur ittifakı terörle mücadeledir, Cumhur ittifakı FETÖ terörü ile mücadeledir, Cumhur ittifakı istiklal için atılmış Milliyetçi Hareketin 50 yıldır bizati söylediklerinin millet bekası için uygulanmasıdır. Cumhur ittifakının temel taşı ise Milliyetçi Harekettir. Cumhur ittifakına bireysel çıkarları uğruna ihanet eden haindir. Belediyecilik ehline emanet edilmeli, belediye ve iktidar bütünlüğünün dışında bir sonuç neticesinde hizmet gelmez safsatası bir hayal ürünü olup ahlaki ve etik değildir. Tamamen hayal ürünüdür.

Mevcut Milliyetçi Hareket Partisi'nin mensubu belediyeler bunun en büyük örneğidir. Seçim sonuçları hangi beldemizde nasıl olursa olsun Türk milliyetçileri tüm kadroları ile hiçbir ayrım yapmadan memleketimizin gelişmesi için mücadele edecek feraset ve asalete sahiptir. Bundan gayrısını düşünen liyakata önem vermeyen terör sevicilerle bir arada olanlardır ve hiçbir zaman muvaffak olamayacaklardır. Ülkücü Milliyetçi Hareketin başarısı yakın geleceği geçmişindeki parlak aynalarla aydınlıktır. Bu süreçte Türk milletinin geleceği için mücadele eden Allah rızası için siyaseti bir araç olarak kullanan tüm gönüldaşlarımıza şimdiden teşekkür eder saygılarımızı sunarız” dedi.