Büyük Birlik Partisi Nevşehir İl ve Merkez ilçe teşkilatını hafta sonunda ziyaret eden, İl Başkanı A. Yavuz Uluer ve Merkez İlçe Başkanı Fatih Sağlamkardeş?ten partinin Nevşehir?deki durumu, yerel seçim öncesi çalışmaları hakkında bilgiler alan Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere Türkiye genelinde hazırlandıklarını, seçimlerde her evden en az bir oya talip olduklarını dile getirdi.

2014 Yerel seçimlerinde gül ve hilali sandığa götüreceklerini kaydeden Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal, ?Parti genel merkezimizin kararı ile her genel başkan yardımcımıza 7-8 il bağlandı ve seçim için saha çalışmalarımıza başladık.

Bu nedenle bende Nevşehir?e geldim. 15 Aralık 2013 tarihinde Adana ilimizde düzenlenecek toplantıda bu illerimizin belediye başkan adaylarını kamuoyuna açıklayacağız.

Sayın Genel başkanımızın da katılımı ile yapılacak olan bu toplantı ile birlikte Türkiye?mizin bütün il, ilçe ve beldelerinde Büyük Birlik Partisi adaylarını çıkaracak. Buradan bir kez daha söylemek istiyorum Büyük Birlik Partisi hiçbir siyasi parti ile seçim ittifakı yapmayacak.

Gül ve Hilali sandığa götüreceğiz. Bizim çatımız altında seçime girmek isteyen siyasi partiler olursa onlara da hoşgörü ile bakacağız. BBP kendi adayları ve kendi iradesiyle seçime girecek? dedi.