Bölgesel Amatör Ligde ilimizi temsil eden Nevşehirspor GK, ligin son haftasında kendi evinde adeta gol oldu yağdı.

Nevşehir Gazi stadında oynanan maçta her iki yarıda atılan goller karşılaşmanın skorunu belirledi. BAL ligi 6. gurupta oynadığı toplam 26 müsabakada 10 galibiyet, 8 beraberlik ve 8 mağlubiyet alan takımımız ligini 38 puanla yedinci sırada tamamladı.

34. dakikada Mehmet Akif Sadırlı ve 40. dakikada Serhat Özalp ile mücadelenin ilk yarısını 2-0 önde tamamlayan Nevşehirspor GK ikinci yarıda daha çok pozisyon bularak 54. dakikada Bülent Çakmak, 73. dakikada Gürkan Alkan, 79. dakikada Ahmet Keleş ve 83. dakikada Mehmet Akif Sadırlı?nın ayağından bulduğu gollerle maçı 6-0 kazandı. Mücadelenin 91. dakikasında Çorumsporlu oyuncu Abdurrahman Veli Akça, yan hakeme küfür etti iddiası ile orta hakemden direkt kırmızı kart gördü.

Mücadeleyi İstanbul Bölgesi hakemlerinden Levent Yılmaz, Deniz Caner Özaral ve Emrah Akkaya hakem üçlüsü yönetti.

Nevşehirspor GK son haftası oynanan Bölgesel Amatör Lig BAL 6. gurupta hedeflerinden uzak ligi tamamlamış oldu. 14 takımın bulunduğu BAL ligi 6. gurupta 38 puanla yedinci sırada ligi kapatan Nevşehirspor GK bu hafta sonu Nevşehir 1. Amatör Lig şampiyonu olan Hisarspor takımı ile 27 Nisan 2014 Pazar günü baraj müsabakası yapacak. Oynanacak olan baraj müsabakası sonrası galip gelen takım Nevşehir?i BAL liginde temsil etmeye hak kazanacak.
Haber: Erdal KESİCİ