ÇİFTÇİDE. ÖZTEMURDA İL YÖNETİMİNDE

Milliyetçi Hareket Partisinde hafta sonunda gerçekleştirilen il kongresinin ardından ortaya çıkan liste ilginç isimlerinde bir araya getirilmesini sağladı.

Parti içerisinde birlik ve bütünlüğün sağlanması adına oluşturulduğu gözlenen listede Parti merkez ilçe başkanlığından istifa eden de, merkez ilçe başkanlığına aday olmaktan son anda vazgeçen de yer aldı.

Hatırlanacağı üzere Merkez ilçe başkanı Mustafa Ceviz?in ardından göreve atanan Haydar Çiftçi, merkez ilçe başkanlığı seçiminde aday olmayacağını sürpriz bir şekilde açıklamış ve gençlerin önünü açmak için görevinden istifa etmişti. O Haydar Çiftçi il yönetimine alındı.

Öte yandan Merkez ilçe başkanlığına aday olması beklenen ve uzun süre merkez ilçe yönetiminde görev yapan Serkan Öztemur? da tıpkı Çiftçi gibi kendisine il yönetiminde yer bulan bir başka isim oldu. 

İl Başkanı Serkan Bedirhanoğlu?nun bu kez seçilerek geldiği Milliyetçi Hareket Parti İl Yönetiminde, Haydar Çiftçi, Eyüp Öz, Nevzat Öndegelen, Göksel Taşçı, Şahin Kafalı, Emruulah Saygılı, Derviş Hilal, Ali Kararlı, Hamdi Sütveren, Serkan Öztemur, Erkan Dündar, Yusuf Ağmaz, Ahmet Köksal, İlhan Kaya, Murat Gencer, Necdet Kopartan, İsmail Toprak, Ali Haydar Karacadağ ve Nejat Kanmaz isimleri görev alıyor.