İşçi ve emekçilerin Türkiye´nin büyümesi ve istikrar içinde gelişmesi, belirlenen hedeflere ulaşması sürecinde önemli bir role sahip olduğunu ifade eden Çıkma, “Hükümetimiz, 15 yıldır tek sermayeleri emek ve alın teri olan çalışanlarımızın refah standardına ulaşması için her türlü çalışmayı yapmıştır ve yapmaya devam ediyor” dedi.

Çıkma, “Dünyanın sayılı ekonomileri arasına girdiysek ve bir büyüme hızı yakalayıp 2023´e emin adımlarla ilerliyorsak bu başarı gecesini gündüzüne katarak alın teri döken işçi kardeşlerimizin, çalışanlarımızın sayesindedir. Onlar değişik iş kollarında, hizmet sektöründe emekleriyle bu başarının gerçek sahipleridirler” diye konuştu.

Çıkma, şöyle devam etti: Nasıl ki işçilerimiz güçlü ve müreffeh bir Türkiye için emek harcıyorsa; hükümetimiz de vizyonu ile her bakımdan daha da gelişmiş bir Türkiye için çabalarını sürdürmektedir. Hükümetimiz, tek sermayeleri emek ve alın teri olan çalışanlarımızın refah standardına ulaştırma gayreti içerisindedir. Sendikalarla, sivil toplum kuruluşlarıyla istişare halinde çalışanların sorunlarının çözümü onların daha iyi şartlarda çalışabilmeleri için çaba sarf etmektedir.