Yaptığı çalışmalar hakkında NGC Başkanı Bayram Ekici’ye bilgiler veren MHP aday adayı Emircan Ünlü 2015 yılı haziran yapılacak seçimlerin hayırlara vesile olmasını diledi. Ziyarette NGC Başkanı Bayram Ekici ve NGC yönetim kurulu üyesi Bülent Hezenci hazır bulundu. Aday adaylık sürecinin ve seçimlerin ülkemize mutluluk ve başarı getirmesini dileyen NGC Başkanı Bayram Ekici MHP milletvekili aday adayı Emircan Ünlü’ye seçim çalışmalarında başarılar diledi.

MHP Nevşehir Milletvekili aday adayı Emircan Ümlü kimdir?

1981 yılında doğdum. Nevşehir’in Kozaklı ilçesi nüfusuna kayıtlıyım. İlk ve ortaokulu Kozaklı’da, liseyi ise bir dönem Nevşehir Lisesinde okuduktan sonra Kozaklı Lisesinde tamamlayarak 1998 yılında mezun oldum. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi, SDÜ Burdur Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği mezunuyum. Ayrıca Yeditepe Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Tezli Master yaptım. Avrupa Birliği proje yazma, izleme, değerlendirme teknikleri konusunda eğitim aldım. İstanbul’da okul yöneticisi olarak görevimi yaparken doğup büyüdüğüm toprakları hakkıyla temsil etmek için 2015 genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden Milletvekili Aday Adayı oldum.

Milliyetçi Hareket Partisi`nden Milletvekili Aday Adayı oldu

2002 yılından bu güne Nevşehir’in tam anlamıyla temsil edilemediğini düşünüyorum. Sanayi faaliyetleri ilimiz genelinde durma noktasına gelmiştir. Tarım şehri olan ilimizde tarımsal faaliyetler yok olma düzeyindedir. Çiftçi ektiğinin karşılığını alamaz konumdadır. Elle tutulur geçim kaynağı Turizm kalmış, alternatif üretilememiştir. Ayrıca Kozaklı sınırları içerisinde olan Nevşehir’in tek tren istasyonu AKP hükümeti tarafından kapatılmıştır. Bu durum Nevşehir açısından bir utançtır. Elbette süreç böyle işlemeyecek Kadirşinas Nevşehir halkı AKP’ye unutamayacağı bir ders verecektir.

Amacım Nevşehir’de siyaset anlayışını temelden değiştirmek. Siyaseti bilmeyen, mecliste geçen kanunlardan haberi olmayan, siyaseti mecliste oylama olarak algılayanlara eğitimci kimliğimi kullanarak siyasetin nasıl yapılacağını öğretmektir. Çiftçi ektiğinin karşılığını alamadığı için fakirliğe, sefalete mahkum edilmiş durumda bunu aşmak için ise yeterli çalışma yapılmamıştır. Tarımsal sanayi için yeterli adım atılmamıştır. Tarıma dayalı sanayi faaliyetlerini iktidarda olmalarına karşılık Nevşehir’de hayata geçiremeyenlere MHP iktidarında ilimizde tarımsal sanayinin nasıl kurulacağını göstermek için adayım.

Türklüğü yok etmeye çalışanlara, okullardan andımızı kaldırarak Türk’üm demeyi “zül” sayanlara, okullardan, hastanelerden TC ibresini kaldıranlara, devlet nişanından Atatürk’ü çıkartanlara Türklüğü ve Atatürk’ü öğretmek için adayım. Çözüm süreciyle ülkemizi çözülmeye götürenlerin Alevi kardeşlerimizin yıllardır görmezden geldikleri özlük haklarını savunmak için adayım. Kul hakkı yemede okullara kadar inen, Müdürlük ve Müdür Yardımcılıklarında hakları hukukları yenilen, gasp edilen eğitimcilerin haklarını savunmak için adayım. Oslo’da ülkenin doğusunu PKK’ya teslim edenlere, Yıllarca koruculuk yapan aşiretleri PKK kucağına itenlere, Ab aldatmacasıyla halkı oyalayanlara karşı TÜRK birliğini savunmak ve Misak-ı Milliyi tekrar hatırlatmak için adayım.

Kadirşinas Nevşehir halkı bu süreçte Akp’nin yanlış uygulamalarını ve ülkeyi bölünmeye götüren açılım politikalarını desteklemediklerini 2015 seçiminde vereceği kararla bütün Türkiye’ye gösterecektir. Bundan hiç şüphem yoktur. Sonuç ne şekilde çıkarsa çıksın kazanan Nevşehir olsun. Haber: Alpaslan Körükcü