Gülşehir Anadolu Lisesi % 70 Üniversitede yerleştirme başarısı ile rekorunu yeniledi. Geçen yılki % 77 başarı oranını yakalayacaklarını belirten Gülşehir Anadolu Lisesi Müdürü Nuh Korkmaz ek yerleştirmelerle bu yılki başarının % 77`yi geçeceğini belirtti.

Gülşehir Anadolu Lisesi 2009 yılında eğitim ve öğretim faaliyetine başlamıştı. Eğitim ve Öğretim alanında yaptığı, eğitim kültür ve sportif başarıları ile yerel ve ulusal alanda birçok projeye imza atarak hem üniversiteye yerleştirme başarısı hem de sosyal ve kültürel etkinliklerdeki başarıları ile ildeki sayılı okullar arasında yer alıyor.

2014 üniversiteye yerleştirme başarısı yüzde 70 olan Gülşehir Anadolu Lisesinde konuyla ilgili düşüncelerini aldığımız Gülşehir Anadolu Lisesi Okul Müdürü Nuh Korkmaz, ?5 yıldır Nevşehir`de yükselen bir değer olarak Gülşehir Anadolu Lisesinin başarıları sürüyor.

Sportif yarışmalarda, Avrupa Birliği projelerinde, Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi ile işbirliği içerisinde konferans, sempozyum, toplumsal projelerle ve üniversite yerleştirme başarısı ile dikkat çekiyoruz. Görevimizi layıkıyla yerine getirmeye çalışmaktayız.

Bu başarılarda emeği geçen ekibimizle Gülşehir Anadolu Lisesi kültürü ve ruhunu oluşturmaya gayret ettik, öğretmen arkadaşlarımıza, öğrencilerimize teşekkür ediyorum? dedi. Haber: Ali Çamur