2000 Evler Mahallesi civarındaki kafelerde üniversite öğrencilerini ziyaret ederek onlarla günün anısına bol bol hatıra fotoğrafı çektiren ünlü spor sunucusu Ersin Düzen, "Yaparsa Rasim Arı Yapar" dedi.

Düzen: “AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı ile Yıllardır dost, abi, kardeş gibiyiz. Kendisine gönül verdiğimi açık açık ifade ediyorum. Başarılı olmasını da açık açık ifade ediyorum. Türkiye için, Nevşehir için hayırlı olsun. Seninle gurur duyuyoruz, ALLAH yardımcın olsun” dedi.

Başarılı sunucu moderatör Ersin Düzen, Kendilerine sıcak ilgileri için Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi öğrencileri ve Nevşehirli tüm vatandaşlara da teşekkür etti.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı ise, “Bizleri kırmayıp bizleri onere eden TRT’de ekranlarının sevilen yüzü spor programı Stadyum’un moderatörü değerli kardeşim Ersin Düzen'e ziyareti ve destekleri için teşekkür ediyorum. İnşallah 1 Nisan'dan sonra Nevşehir Belediyespor'umuzun başarılarını TRT ekranlarına taşıyacağız” dedi.