Gizligider ziyaretler ile ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Nevşehir programlarımıza hız kesmeden devam ederken, şehrimizin her köşesine ulaşmaya, hemşehrilerimizle kucaklaşmaya devam ediyoruz.

Pazar gününe Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifinin Genel Kurulu ile başlarken, 15 yıl önce iflas etmiş olan bu kurumun bugün esnafımızın en büyük destekçilerinden biri haline geldiğini görmek bizi oldukça gururlandırdı. Nissara AVM´de gerçekleştirilen ve ülkemizin değişik illerine özgü yöresel ürünlerin sergilendiği Yöresel Ürünler Pazarı´nın açılışını gerçekleştirdik. 7 gün sürecek olan ve üreticiden tüketiciye sunulan ürünlere hemşehrilerimizin ilgi göstereceğine inanıyorum. Nevşehir ve çeşitli illerden gelen yamaç paraşütçüleri Aşıklı Dağı´nda ağırlarken, sıcak hava balonlarından sonra kısa süre önce faaliyete geçen yamaç paraşütü sporunun şehrimizin turizmine ve Kapadokya´ya değer katacağına inanıyorum. Günü Çat Kapı Ev Ziyaretleri kapsamında yaptığımız Balcın köyü ziyareti tamamlarken, bizi misafir eden ve muhabbetlerine ortak eden hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.

Bereketli Haftalar diyerek başladığımız haftanın ilk gününde Umuda Bir Adım Derneğimizin yeni hizmet binasını ziyaret ederek hayırlı olsun derken, engelli kardeşlerimizin engelleri aşması için verdikleri destekten dolayı teşekkürlerimizi ilettik ve başarılar diledik. Kapadokya Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu ziyaretimizde sanayicilerimizle bir araya gelerek çalışmaları hakkında bilgi alırken, bölgemizin ve ülkemizin gelişimine katkı sağlayan faaliyetleri hakkında değerlendirmelerde bulunduk.

Çardak ve Güvercinlik köylerimizde hemşehrilerimizle buluşurken hükümetimizin köylerimize ve bölgemize yaptığı hizmetleri değerlendirdik. Meclis faaliyetlerimizden bulduğumuz her fırsatta sıkılmadık el bırakmamak adına şehrimizin her noktasına ulaşmaya çalışırken, bizlere ve partimize desteklerini esirgemeyen aziz hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.