AK Parti Milletvekili Murat Göktürk, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Göktürk, Türkiye´nin güçlü bir ülke olduğunu belirterek, “Terör örgütlerinin omuz omuza yaptığı saldırıların altındayız. Bütün oyunlar bozulacak.” dedi.

FETÖ´nün dışardan oyunlarına devam ettiğini söyleyen Göktürk, “PKK son nefesini vermek üzere. Güneyimizde bir devlet kurulmasına asla izin vermeyeceğiz. Suriye´nin toprak bütünlüğünü koruyacağız. Akrabalarımızın sulh ve selameti için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Cumhurbaşkanlığı sistemine de değinen Göktürk, “Cumhurbaşkanlığı sistemi çok önemli bir aşamaya geldi. Her türlü sıkıntı yapılıyor ülkemizin sıkıntıdan kurtulmaması için. Kapalı kapılar arkasında pazarlık yapan herkes bundan rahatsız.” şeklinde konuştu.

“MHP fedakarlık gösterdi”

MHP´ye teşekkür eden Göktürk, “MHP ciddi bir fedakarlık gösterdi ve katkı veriyor. Önümüzdeki yüz yıla ışık tutacak bir Anayasa yapıyoruz. Bu çok önemli. Bu rejim değişikliği değil. Bizim rejimimiz Cumhuriyet. Bundan vazgeçmiyoruz.” dedi. Haber: Alpaslan Körükcü