200'den fazla kişinin katıldığı toplantıya İYİ Parti Teşkilat başkan yardımcısı, Niğde Eski Milletvekili ve Belediye Başkanı Mümin İnan ile Niğde il ve merkez ilçe başkanları da katıldı. 

İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ömer Ay, toplantının açılış konuşmasında Ak Parti iktidarının Türkiye'de yoksulluk ve yolsuzluğu önlemek iddiasının çöktüğünü, yoksulluğu daha da artırdığını, yolsuzluğun ise çok daha yaygınlaştırdığını, artık bütün kirli ilişkilerin millet tarafından öğrenildiğini ve ilk seçimde gideceklerini söyledi.

Ay, İYİ Partinin parlamenter sistem, hukuk devleti, denetlenebilirlik, şeffaflık tarım ve turizm politikaları ile tiksindirici borç doktrinlerini açıklayarak iktidar hazırlığını tamamladığını ve yapılacak ilk seçimde iktidar olacaklarını söyledi.

Niğde eski Milletvekili ve Belediye Başkanı Mümin İnan ise, İYİ Parti, Türkiye'nin umudu haline gelmiştir ve seçimlerden birinci parti olarak çıkacaktır dedi. Konuşmalardan sonra başarılı il ve ilçe yöneticilerine verilen takdir ve teşekkür belgelerinden sonra yemeğe geçildi. Toplantı geleceğe dönük çalışmaların tartışılmasıyla tamamlandı.