Yiğit yaptığı açıklamada, “İYİ Parti Nevşehir Merkez İlçe Yönetimi olarak daha iyi bir ülkede yaşama gayesi ile çıktığımız bu yolda Nevşehir’imize layık bir yönetim anlayışı ile üstümüze düşen görevlerimizi yerine getireceğiz.” dedi.

İYİ Parti olarak kapılarının herkese sonuna kadar açık olduğunu kaydeden Yiğit, “Partimizin üye alımları başlamış olup, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere öğütlediği gibi gerçekleri söylemekten korkmayan, adalet isteyen, zamlar altında ezilmekten, yoksulluktan ve buna sebep yolsuzluklardan bunalmış, şehit haberlerinin olmadığı bir ülkede refah içinde bölünmeden, kardeşçe yaşamak isteyen, kadınların katledilmediği, çocukların istismar edilmediği, işçilerin iş kazalarına kurban gitmediği, devlet kadrolarının parti teşkilatlarına peşkeş çekilmediği, torpilin ve adam kayırmanın olmadığı, eğitim sisteminin yapboza çevrilmediği, tek adamın sözüyle ülkenin kaderiyle oynanmadığı bir Türkiye’de kısacası iyi bir Türkiye’de yaşama ihtiyacı taşıyan yurtsever bütün hemşehrilerimize açıktır.” diye konuştu.

Belediye başkanlığı seçim çalışmaları hakkında da bilgi veren Yiğit, müracaatların 1 Aralık’ta başlayıp 15 Aralık tarihine kadar devam edeceğini söyledi.

Yiğit, “İttifak konusunda herhangi bir oluşum yok. İYİ Parti ferdi olarak seçime katılıyor. Bütün il ve ilçelerimizde aday çıkartacağız.” ifadelerini kullandı.