Genel Başkanlığını Meral Akşener´in yaptığı ve 5 Milletvekili ile birlikte kurulan iyi partinin Nevşehir´de kimlere iyi geleceği merak konusu.

Partinin kuruluşunun ardından illerde teşkilatlanma çalışmalarının hız kazandığı öğrenilirken, İl Başkanlığına MHP eski il başkanlarından Göksel Taşçı´nın getirilebileceği konuşuluyor. Taşçı´nın yeni parti yönetiminde ise kimlerin olacağı de merak ediliyor.

Kamuoyunda eski milliyetçi hareket partili birçok ismin içerisinde yer alabileceği belirtilen İyi Partinin İl merkezinin yanında bazı ilçelerde rağbet görebileceği ancak Nevşehir´in 7 ilçesinde de istenilen rağbeti görüp görmeyeceği de tartışılıyor.

Önümüzdeki günlerde muhtemelen bir basın toplantısı ile yeni il başkanı ve yönetiminin kamuoyuna duyurulması beklenen Partide siyaset mantığıyla devşirme isimlerin ağırlıkta olup olmayacağı da merakla bekleniyor.

MHP ağırlıklı bir siyaset anlayışının önümüzdeki günlerde AK Parti ve CHP başta olmak üzere diğer siyasi partililerinden de ilgi görüp görmeyeceği cevabı beklenen sorular arasında.