Teşkilat, daha ilk sınavında sınıfta kalırken açılış için hiçbir hazırlığın olmadığı gözlemleniyor. İddialı bir çıkış yapan İYİ Parti, seçimlere giremiyordu.

Genel merkezin yoğun çabaları sonucu CHP´den 15 milletvekilinin İYİ Partiye geçmesi ile seçimlere grup kurarak katılabilecek. Genel Merkezin bu kadar çabasına bakarsak, İYİ Parti Nevşehir teşkilatının bu kadar çabası yok denecek kadar az.

Meral Akşener Başkanlığında kurulan ve kurucu üyeleri arasında Nevşehirli isimlerinde yer aldığı İYİ Parti, Nevşehir´de umduğunu bulabilecek mi? sorusu herkesin kafasında bir soru işareti olarak duruyor.

Teşkilatın zayıf olması, parti binasında kimsenin olmaması, yönetimin çalışmaması gibi birçok sorunun yer aldığı Nevşehir İYİ Parti il Başkanlığının açılışı Genel Başkan Meral Akşener´in katılımı ile yarın yapılacak.

Genel medya ile arası bozuk olan genel merkez gibi, yerel medyayla da İYİ Parti Nevşehir il teşkilatının arasının iyi olduğu söylenemez.  

Haftalardır, açılış ile ilgili tek bir açıklama yapılmadı. İYİ Parti il Başkanının tabiriyle bu kadar gizemli olmak İYİ Parti Nevşehir il teşkilatını diğer partilerden ayrı bir özellik olarak değerlendiriliyor.

Sadece 1 yâda 2 gün billboardlara reklam verilirken şehrin değişik noktalarına asılan birkaç afiş dışında bir çalışma olmadı.

Hatta son güne kadar açılış alanında ne süsleme, nede duyuru yapıldı. İYİ Parti Nevşehir teşkilatı, durumu geçiştirme çabası içerisine girdiği gözleniyor.

Hatta Nevşehir il başta olmak üzere ve varlığı dahi belli olmayan ilçe teşkilatlarının da ilk sınavına ne kadar çalıştığı düşündürücü olarak değerlendirilebilir.

Genel Başkan Meral Akşener´in bu durumdan ne derece hoşnut olacağı kamuoyu tarafından merak ediliyor.